VNews.com.ua

Гудбай, ДВЗ: Volvo готує заміну флагманському позашляховику XC90

Август 16
14:21 2022

Великий електричний кросовер шведської марки має дебютувати найближчими місяцями. При цьому нинішній XC90 із ДВЗ якийсь час продовжать випускати разом із наступником.
Відомо, що на 2022 рік Volvo запланувала прем’єру флагманського електричного SUV, який стане наступником XC90. I, хоча офіційних зображень нового позашляховика поки немає, дизайн великого електрокара вже розкритий: патентні зображення виклали на форумі WorldScoop.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Скоріш за все, “зелений” флагман шведської марки отримає індекс EXC90, який Volvo вже зареєструвала. Кузов у “електрички” цілком традиційний, та й взагалі екстер’єр доволі спрощений. Але не забуватимемо що це лише патентні ескізи.
Так що, скоріше всього, перед нами дійсно зовсім нова модель. По-перше, вона більша за актуальний XC90, по-друге, у розсекреченого кросовера зовсім інші кузовні панелі.
Актуальний Volvo XC90
Про техніку подробиць поки немає, відомо лише, що електрокар Volvo розділить платформу SPA2 з “зеленим” паркетником Polestar 3. Обидва SUV будуть виробляти на американському заводі, тоді як актуальний Volvo XC90 сходить з конвеєра шведського підприємства.
Попри те, що прем’єру флагманський електрокрос Volvo має справити до кінця поточного року, на ринок він, швидше за все, вийде лише 2023-го.
Байрактари та кросовери: Туреччина починає випуск цікавого електрокара

Чому вживані Toyota Land Cruiser коштують вдвічі більше за нові

Незабаром в Україні: Chery презентував кросовер за $10 тисяч

Share

Статьи по теме

Последние новости

Таинственный город Инков на Марсе атаковали «черные пауки» — что на самом деле показали спутниковые снимки?

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.