VNews.com.ua

На старті другого збору Маріуполь вбив кількох зайців

Январь 25
16:46 2021

rb-am

Вчора стартував другий збір ФК «Маріуполь» в Asteria Kremlin. Як повідомляється тут на сайті “РБ”, на щастя, тренувальні поля, на яких працювали підопічні Остапа Маркевича, справлялися з великою кількістю опадів, що випали.

Маріупольці включилися в серйозну роботу без розгойдування. Вранці азовці виконали великий обсяг бігової роботи. Всі вправи виконувалися з м’ячем і високою інтенсивністю. Таким чином, тренерський штаб команди вбивав відразу декількох зайців, — повідомляє прес-служба приазовського клубу. — По-перше, не було порожньою біганини без м’яча. По-друге, отримуючи хорошу навантаження, футболісти працювали і над тактикою. Ну, і по-третє, завдяки змагальному елементу емоційний фон був на хорошому рівні.

Вечірнє заняття пройшло в схожому ключі. Ігрові вправи так були підібрані тренерським штабом, щоб в нього були включені три компоненти: «фізика», техніка і тактика.  Завершилася ж тренування ігровий серією.

Після вечері та відпочинку азовців чекало і третє заняття.  На цей раз в тренажерному залі, де футболісти в групах трохи попрацювали з «залізом».

Share

Статьи по теме

Последние новости

Чехия готова поддержать Германию в усилении ПВО Украины

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.