VNews.com.ua

Bolt запустив сервіс замовлення поїздок у Чернівцях

Апрель 22
13:52 2021

Bolt запустив сервіс замовлення поїздок у Чернівцях

Платформа для замовлення поїздок Bolt запустилась у Чернівцях, які стали восьмим містом України, де з початку 2021 року працює сервіс. Він також доступний в Білій Церкві, Сумах, Чернігові, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому та Черкасах.

На честь запуску компанія Bolt приготувала знижки до 50% для нових користувачів. Таким чином, мінімальна вартість поїздки в Чернівцях становитиме 18 грн. У місті також буде доступною акція «Приведи друга — отримай знижку на поїздку». Оплатити послугу можна банківською карткою, готівкою або через сервіс Apple Pay.

Середній час подачі авто в сервісі Bolt становить 5 хвилин. До платформи можуть підключитися водії 4-дверних седанів, хетчбеків, універсалів, ліфтбеків, мінівенів або SUV не раніше 2000 року випуску з українською реєстрацією і в хорошому технічному стані.

У Чернівцях будуть активними три категорії авто: Bolt, Comfort і Isolated. Авто категорії Isolated забезпечені перегородками між водієм і пасажирами. Це дозволяє знизити ризик поширення вірусів у салоні автомобіля.

«Ми продовжуємо розвивати сервіс для замовлення поїздок Bolt і збільшувати кількість міст, в яких він буде активним. Наша мета на поточний рік — уможливити швидке і зручне пересування в містах для якомога більшої кількості користувачів. Це також дозволить людям, які часто їздять у відрядження всередині країни, просто завантажити додаток Bolt і замовити поїздку в будь-якому місті, де доступний наш сервіс», — коментує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Зазначимо, що Bolt запускає каршерінговий сервіс Bolt Drive в Естонії, в Україні він може з’явитися вже наступного року.

Джерело: Bolt

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Украине начало дешеветь топливо: новые цены на бензин, дизель и автогаз

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.