VNews.com.ua

MEGOGO запустив [М] 8К — «перший в Україні» інтерактивний 8К-канал

Ноябрь 19
15:08 2021

MEGOGO запустив [М] 8К — «перший в Україні» інтерактивний 8К-канал

Медіасервіс MEGOGO повідомив про запуск власного інтерактивного 8К-каналу — [М] 8К. Відсьогодні канал, який працюватиме цілодобово, розпочав мовлення — там показуватимуть найпопулярніші кінострічки ультрачіткої якості.

У MEGOGO стверджують, що першими серед українських ОТТ-сервісів запустили 8К-канал. Серед фільмів, які показуватиме канал [М] 8К — «Паразити», «Афера по-американськи», «Законослухняний громадянин», «Падіння янгола» та «Хеллбой». У MEGOGO обіцяють, що більшість контенту на каналі [М] 8К матиме українську аудіодоріжку або субтитри. Нещодавно MEGOGO заснував власну студію озвучування Voice, яка триматиме фокус «здебільшого» на україномовному звучанні.

Канал [М] 8К доступний для власників підписок «Легка» (99 грн/міс), «Оптимальна» (199 грн/міс) та «Максимальна» (299 грн/міс). І звісно, щоб переглядати контент ультрачіткої якості знадобиться відповідний ТВ з підтримкою роздільної здатності 8K.

[М] 8К — один зі 100 власних інтерактивних каналів MEGOGO. Такі канали відрізняються тематичними плейлистами та функціональністю, що включає паузу, перемотування назад чи вперед, можливість обрати контент як з архіву, так і з подальшого «ефіру», функцію обрання звукової доріжки чи субтитрів.

Можна також згадати, що у червні 2021 року MEGOGO представив власний інтерактивний 4К-канал і провів кілька спортивних трансляцій у форматі 4К. Ну і не можна, не відзначити, що MEGOGO запустив [М] 8К відразу після того, як Netflix знизив вартість підписки в Україні.

Підписка Netflix в Україні подешевшала — тепер від 4,99 євро за базовий план до 9,99 євро за преміум

Share

Статьи по теме

Последние новости

МВФ дал прогноз по экономическому росту Украины

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.