VNews.com.ua

Renault допоможе: Mitsubishi відроджує хетчбек Colt

Апрель 06
10:23 2022


Тізер Mitsubishi Colt
Компанія Mitsubishi випустить нову компактну модель для європейського ринку, для якої відродять назву Colt. Оригінальний автомобіль під таким ім’ям вироблявся з 1962 до 2013 року.
Mitsubishi Motors оголосив про намір продавати у Західній Європі дві новинки на базі моделей Renault. Цього січня франко-японський альянс вже анонсував наступний ASX, який стане аналогом Каптюра.
Новини, тест-драйви, огляди: підписуйтесь на наш Telegram-канал
Тепер же анонсовано новий компактний хетчбек під ім’ям Colt. Його збудують на платформі CMF-B, спільної з Renault Clio. На опублікованому тізері видно, що контури кузова нового Кольта явно видають у ньому Кліо.
Новий Renault Clio
Ручки задніх дверей на ескізі приховані – як у того ж Renault, а на дверях водія чітко видно шильдик Hybrid EV. Цілком ймовірно, що Mitsubishi Colt отримає ту ж 140-сильну бензоелектричну установку на основі 1,6-літрового атмосферного двигуна, що свого часу дебютувала на Clio E-Tech.
Тізер Mitsubishi Colt
Виробництво хетчу налагодять на турецькому заводі Renault – там же де виробляється Clio. Ринковий дебют відродженого Colt очікується восени 2023-го, приблизно через півроку після прем’єри ASX.
45 000 співробітників: Renault позбавляється АвтоВАЗу

Новий пікап Renault Oroch розсекречено до прем’єри

Росія висунула ультиматум світовому автопрому

Share

Статьи по теме

Последние новости

Надя Дорофєєва розповіла про збиття дрона над її автобусом

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.