VNews.com.ua

Volkswagen представив найпотужніший і найшвидший серійний Golf в історії

Май 26
13:13 2022

На честь 20-річчя хетчбека Volkswagen Golf R32, який став першою R-моделлю марки, компанія Volkswagen випустила ювілейну версію Гольфа – найпотужнішу за всю його історію.
Нагадаємо, що спочатку Volkswagen планував випустити лише п’ять тисяч хетчбеків Golf R32, але в результаті світ побачило 12 тисяч машин. Гарячі версії зараз є також у моделей T-Roc, Arteon, Tiguan та Touareg. Всього за двадцять років Volkswagen випустив понад 260 тисяч R-машин.
Новини, тест-драйви, огляди: підписуйтесь на наш Telegram-канал
Новий Volkswagen Golf R 20 Years Edition оснащений тим самим турбомотором 2.0 TSI, що і стандартна модель, але його потужність збільшена з 320 до 333 к.с. Тобто тепер це найпотужніший серійний Golf в історії. І найшвидший – час розгону до “сотні” скоротився з 4,7 до 4,6 секунди. Цьому також сприяв доопрацьований 7-ступінчастатий “робот” DSG, що швидше перемикає передачі.
Новинка оснащена повним приводом та адаптивними амортизаторами, а ii підвіска жорсткіша, ніж у стандартного Golf. Крім того, вона отримала пакет R-Performance, що включає збільшений задній спойлер, 19-дюймові чорні легкосплавні диски, режим Drift та електронний обмежувач швидкості, що лімітує швидкість на 270 км/год.

У продажу Volkswagen Golf R20 Years Edition з’явиться вже влітку. Тираж ювілейної версії не обмежений, але продаватимуть її лише один рік — до середини 2023-го.
Что получится, если скрестить автомобиль и смартфон: тест-драйв VW Golf VIII

Volkswagen навсегда распрощался с электрическим Гольфом

Конкурента Toyota Camry від Chery вперше показали наживо

Share

Статьи по теме

Последние новости

Колишній коханий Дженніфер Еністон по життю та серіалу Друзі розповів про важке розставання

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.