VNews.com.ua

В Україні стартували продажі абсолютно нового Toyota Yaris: оголошено ціни

Август 01
10:54 2024

Створений в Європі – новий Yaris отримав новий потужніший силовий агрегат, вдосконалені функції безпеки і допомоги водієві, а також абсолютно нові панель приладів і мультимедійну систему з поліпшеними цифровими технологіями.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Yaris є однією з найуспішніших моделей в історії Toyota. Її світові продажі перевищили позначку в 10 млн одиниць у 2023 році. Останнє покоління гібридного електричного хетчбека Toyota користується великим успіхом з моменту його запуску в 2020 році. А відтепер він стане ще кращим.

Основні оновлення включають додаткову і потужнішу гібридну електричну силову установку, нові та вдосконалені функції безпеки і допомоги водієві, а також абсолютно нові панель приладів і мультимедійну систему з поліпшеними цифровими технологіями.

У салоні залежно від комплектації встановлюється 7- або 12,3-дюймова цифрова панель приладів. Обидві вирізняються повноколірною графікою, яка залишається чіткою за будь-яких умов освітлення. 12,3-дюймову версію мультиінформаційного дисплея у комплектаці Style можна налаштувати відповідно до уподобань водія щодо змісту інформації та стилю її подання.
Центральний мультиінформаційний дисплей призначений для найбільш часто використовуваної інформації, такої як дані з розширеної системи безпеки, обрані налаштування, попередження для водія. Лівий і правий дисплеї відображають інформацію про поїздку, витрату пального, навігаційні дані, налаштування аудісистеми.

Новий Yaris пропонує клієнтам нову потужнішу гібридну електричну силову установку Hybrid 130. На додаток до вже наявної у лінійці Hybrid 115, Hybrid 130 використовує переваги гібридної технології Toyota п’ятого покоління для швидшого прискорення, що добре поєднується з маневреним характером автомобіля.

Повністю гібридна електрична система з 1,5-літровим двигуном скорочує час розгону від 0 до 100 км/год до 9,2 секунди. Витрата пального становить 3,1-3,2 л на 100 км (за комбінованим циклом WLTP).
Нова серія хетчбеків Toyota Yaris тепер доступна і в Україні. Ціни стартують з позначки у 1 074 760 гривень.
Toyota оновила кросовер RAV4 та додала йому нових функцій: названо ціни

Toyota запозичила модель у Suzuki: представлено кросовер за 9300 доларів

Стартують продажі нового кросовера Mazda з технікою Toyota: оголошено ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Star Trek: Section 31 — Мишель Ео вернется в новой роли суперсекретного шпиона Звездного флота в январе 2025 года

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.