VNews.com.ua

Вдвічі дешевше за Duster: представлено найдешевший кросовер Nissan

Октябрь 10
12:48 2024

Дебютував оновлений Magnite – найбільш компактний та бюджетний SUV у лінійці Nissan. Модель стала глобальною.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляється на сайті Nissan. Зовні кросовер отримав інший передній бампер із новими протитуманками, радіаторну решітку з новим візерунком, а також діодні задні ліхтарі. Розширено палітру кольорів кузова.

Габарити Nissan Magnite становлять 3994х1758х1572 мм при довжині колісної бази 2,5 метра. Дорожній просвіт дорівнює 205 міліметрів, об’єм багажника – 336 літрів.
У салоні з’явився по семидюймовий екран бортового комп’ютера між шкалами спідометра та тахометра. Вже у початкову комплектацію увійшли шість подушок безпеки та кондиціонер. Дорожча версія отримала бездротову зарядку для гаджетів, віртуальну панель приладів, дисплей медіасистеми діагоналлю дев’ять дюймів, клімат і круїз-контроль, камери кругового огляду.

Модель запропоновано з трициліндровими 1,0-літровим атмосферником (72 к.с., 96 Нм) або з турбомотором 1.0 (100 к.с., 160 Нм). Трансмісії – п’ятиступенева “механіка” або варіатор. Привід – виключно передній.

Вартість оновленого Nissan Magnite в Індії знаходиться у межах від 7130 до 13685 доларів. Важлива деталь: з рестайлінгом кросовер отримав глобальну прописку: на заводі в Ченнаї стартує випуск версії з лівим кермом, шляхом чого географія продажу розшириться з 18 до 65 країн. Експортні постачання стартують наступного року.
В Україні стартують продажі нового Nissan Qashqai: комплектації та ціни

Старший брат Дастера: дебютував абсолютно новий кросовер Dacia

Ford презентував недорогий кросовер з багатим оснащенням

Share

Статьи по теме

Последние новости

Леся Нікітюк знімається у фільмі Песики — фото

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.