VNews.com.ua

Стартували продажі нового 7-місного кросовера Volkswagen: ціни та дата появи в Україні

Октябрь 15
12:38 2024

Середньорозмірний кросовер Volkswagen Tayron довжиною 4,8 метра замінить на світовому ринку модель Tiguan Allspace. В Україні новинку запропонують з дизельними та бензиновими турбомоторами.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляє пресслужба німецького автовиробника. Новий Volkswagen Tayron має абсолютно новий дизайн, вперше після Golf новинка отримала подвійний світловий почерк, оскільки логотипи Volkswagen поєднуються смужкою як спереду, так і позаду, а також є світлодіодними. Крім того, це перший Volkswagen із матричною оптикою IQ.Light HD LED.

В основі кросовера лежить платформа MQB Evo, габариті становлять? 4770х1852х1660 мм при довжині колісної бази 2791 міліметр. Новинка пропонує більше простору не тільки через збільшений простір другого ряду, а і через можливість замовлення трирядного виконання.

У салоні встановлено цифрову панель приладів та 15-дюймовий екран мультимедійної системи, є також проєкційний head-up дисплей. До переліку стандартного обладнання також увійшли дев’ять подушок безпеки, камера заднього виду, помічник паркування, адаптивний круїз-контроль, системи автогальмування та утримання у смузі руху. Серед опцій – адаптивна підвіска, вентиляція та масажер крісел, панорамний люк, голосовий помічник IDA із чат-ботом ChatGPT.

Об`єм багажного відділення у 5-місної версії становить 885 літрів та 2090 літрів за умови складених сидінь. Додавання 3-го ряду дещо зменшить обʼєм до 850 літрів за умови використання двох рядів сидінь або ж до 345 літрів, якщо використовуються всі три.

В Україні модель запропонують з дизельними та бензиновими турбомоторами у поєднанні з автоматичною коробкою передач DSG. Палітра двигунів включає два дизельних двигуни 2.0 TDI, які пропонуються потужністю від 150 до 193 к.с. та передньо- та повнопривідному виконанні. Бензиновий двигун 2.0 TSI (EA888 evo4) потужністю в 265 к.с. доступний виключно у поєднанні з системою повного приводу 4MOTION.

Для Європи кросовер виготовлятимуть на головному заводі концерну у німецькому Вольфсбурзі. Кросовер вже можна замовити за ціною 45 475 євро (версія з двигуном eTSI потужністю 150 к.с. Для Європи кросовер виготовлятимуть на головному заводі концерну у німецькому Вольфсбурзі.
Прибуття нового Volkswagen Tayron до салонів українських дилерів заплановано на 2025 році. Новинка дебютує в трьох комплектаціях: Life, Elegance та R-Line.
Volkswagen представив перший бюджетний кросовер нового сімейства: відома ціна

В Україні стартують продажі нового Volkswagen Tiguan: комплектації та ціни

Новий седан Volkswagen Passat вийшов на ринок: оголошено ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Мультфильм «Дикий робот» получит сиквел — сборы превысили $100 млн

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.