VNews.com.ua

Культовий Renault 4 відродився у вигляді недорогого кросовера

Октябрь 16
11:07 2024

На автошоу у Парижі компанія Renault представила наступника легендарної моделі минулого століття, яка розійшлася по світу у кількості восьми мільйонів екземплярів.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляється на офіційному сайті французького автовиробника. Культове ім`я тепер носить компактний електричний кросовер, який позичив у моделі Renault 4 квадратний кузов, круглі фари, а також зсувний тканинний дах.

Новинку побудовано на платформі AmpR Small, по периметру кузова встановлено захисні накладки, але дорожній просвіт сягає скромних як для позашляховика 180 міліметрів. Габарити Renault 4 E-Tech становлять 4,14х1,8х1,57 м при довжині колісної бази 2,62 метра. Споряджена маса – 1410 кілограмів.

У салоні встановлено цифрову панель приладів діагоналлю 7-10,1 дюйма (залежно від рівня виконання), яка об’єднана в єдиний блок з 10,1-дюймовим екраном мультимедійної системи. У переліку оснащення є бездротова зарядка смартфона, клімат-контроль та багато систем допомоги водієві. Об`єм багажника становить 420 літрів, ще 23,3 літра забезпечують відділення для дрібниць у салоні.

Європейцям запропонують на вибір дві модифікації, обидві з одним електромотором та переднім приводом. Базовий Renault 4 E-Tech Urban Range оснащується 120-сильним електродвигуном та батареєю місткістю 40 кВт-год (запас ходу 300 км). Потужніший Renault 4 E-Tech Comfort Range видає 150 сил та має 52-кіловатну батарею, яка забезпечує до 400 кілометрів пробігу на одній зарядці.

Виробництво Renault 4 E-Tech налагоджено на заводі у Франції. Старт продажів заплановано на початок весни 2025 року, ціни очікуються на рівні менш ніж 30 тисяч євро.
Renault готує недорогий кросовер, який замінить Logan: подробиці та ціна

Вже скоро: Renault завалить світ бюджетними автівками

Старший брат Дастера: дебютував абсолютно новий кросовер Dacia

Share

Статьи по теме

Последние новости

Сериал «Властелин колец» вывел Amazon Prime на третье место после YouTube и Netflix — просмотры увеличились на 12%

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.