VNews.com.ua

Недорогий кросовер Hyundai отримав позашляхову версію

Октябрь 16
12:17 2024

Новий кросовер Hyundai Inster Cross пропонує вибір між двома електричними силовими агрегатами.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє сайт CarScoops, компанія Hyundai сімейство електричного паркетника Inster позашляховою версією Cross. Зовні новинка вирізняється більш м’язистими переднім і заднім бамперами з великими захисними пластинами та чорним покриттям. Також відмітимо комплект нових 17-дюймових легкосплавних дисків та експедиційний багажник на даху.

Можна помітити також нові бічні пороги та захист днища. Крім того, кросовер доступний в ексклюзивному кольорі Amazonas Green Matte. Довжина кросовера становить 3825 міліметрів, колісна база – 2,58 метра.

Всередині зміни мінімальні, але помітні, з жовто-лаймовими акцентами на сірій тканинній оббивці та вставках на панелі приладів. Для такого маленького електромобіля довжиною всього Inster Cross є напрочуд практичним. Запропоновано переднє багатомісне сидіння, розсувний і відкидний другий ряд, а також багажник об’ємом від 280 до 351 літра.

Як і звичайний Inster, версія Cross доступна з повністю електричними трансмісіями Standard і Long Range. Електродвигун видає 95 к.с. або 113 к.с., а батарея запропонована у варіантах місткістю 42 або 49 кВт-год. Останній забезпечує до 360 км автономної їзди за циклом WLTP.
Виробництво Inster Cross розпочнеться у Південній Кореї вже в цьому році. Очікуються постачання Hyundai до Європи, Близького Сходу та Азійсько-Тихоокеанського регіону.
Представлено найдешевший електромобіль Hyundai: відома ціна в Європі

Новий Hyundai Tucson вже в Україні: всі подробиці та ціни

З Китаю до Європи: дебютує новий сімейний кросовер Volkswagen (подробиці та фото)

Share

Статьи по теме

Последние новости

Харрисон Форд говорит, что только «дураки» отказываются от фильмов Marvel

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.