VNews.com.ua

1000 км запасу ходу: в Україну приїхав перший кросовер від Huawei

Февраль 22
11:37 2023

1000 км запасу ходу: в Україну приїхав перший кросовер від Huawei
На український ринок вийшов новий кросовер Seres SF5 – це перша автомобільна модель, створена фахівцями китайського гіганта електроніки Huawei.
Як повідомляє AUTO-Consulting, в Україні вже проданий перший екземпляр автівки від Huawei. Seres SF5 – це середньорозмірний кросовер довжиною 4700 мм та шириною 1930 мм при розмірі колісній базі 2875 міліметрів.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

У салоні автомобіля, багато оздобленого шкірою, встановлені віртуальна панель приладів та великий сенсорний дисплей. Звичайно, мультимедійну систему та програмне забезпечення розробили саме в Huawei.
Кросовер оснащено гібридною установкою – два електромотори сумарною потужністю 551 к.с., а також 1,5-літровий бензиновий турбомотор, який слугує генератором для підзаряджання батареї місткістю 35 кВт-год, яка дозволяє авто проїхати 180 км виключно на електротязі. Але з баком бензину на 56 літрів сумарний запас ходу авто сягає 1000 кілометрів. Розгін кросовера до сотні займає 4,7 секунди.
В Україні кросовер Seres SF5 від Huawei запропоновано за ціною від 37 000 до 42 000 доларів залежно від рівня оснащення.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Украинцам разъяснили, как подтвердить инвалидность в Польше: инструкция

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.