VNews.com.ua

312 конячок та 5,2 с до сотні: BMW представив найпотужніший кросовер X1

Июнь 28
12:34 2023

Новий BMW X1 M35i xDrive з агресивним виглядом дебютував з удосконаленим 2,0-літровим двигуном. Завдяки посиленому колінчастому валу, оптимізованої системи подачі масла та іншим модернізаціям агрегат розвиває 312 кінських сил (5750-6500 об/хв) та 400 Нм крутного моменту.
Для порівняння, потужність базової моделі становить 241 к.с. До першої сотні баварський позашляховик прискорюється за 5,2 секунди.
Потужність передається на всі чотири колеса – це система BMW xDrive, яка поєднується з семиступеневою коробкою передач з подвійним зчепленням і вбудованим механічним диференціалом підвищеного тертя. Коробкою передач можна керувати вручну за допомогою перемикачів на кермі, що само по собі не є чимось новим. Але утримуйте лівий перемикач більше секунди, і ви активуєте режим “M Sport Boost”, який перемикає всі активні параметри (двигун, коробку передач і шасі) на найспортивніші налаштування. Це дуже кумедно для маленького кросовера.
У салоні багато алькантари, алюмінію та шкіри. Спортивні сидіння Sensatec/Alcantara входять до стандартної комплектації, але можна вибрати опціональні сидіння M Sport, які також мають широкий діапазон електричних налаштувань. X1 M35i – це перший BMW, який працює під керуванням нової операційної системи OS 9 з останньою версією iDrive з вдосконаленою структурою меню.
Продажі нової флагманської версії BMW X1 в США стартують у жовтні 2023 року, а автомобілі виготовлятимуться в баварському місті Регенсбург. Рекомендована роздрібна ціна становить 49 500 доларів.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Червона мітка: BMW представив найпотужніший у світі кросовер з ДВЗ

Грілка замість підігріву сидінь: Dacia тонко висміяла BMW

Такого Renault світ ще не бачив: представлено кросс-купе Rafale

Share

Статьи по теме

Последние новости

«Охота на воров 2: Пантера»: Украинский трейлер фильма о новых приключениях «Большого Ника» в Марселе

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.