VNews.com.ua

5 літрів на 100 км: розсекречено новий кросовер від Geely та Volvo

Июнь 14
11:21 2022

Кросовер Lynk&Co 01 буде поставлятися до Європи виключно з гібридною силовою установкою.
Перша модель суббренду китайської компанії Geely, збудована на платформі кросовера Volvo XC40, оновилася і вперше отримала “розумну” гібридну силову установку E-Motive intelligent electric hybrid technology.
Новини, тест-драйви, огляди: підписуйтесь на наш Telegram-канал
Щодо зовнішнього вигляду, то Lynk&Co 01 EM-F практично не відрізняється від базової моделі. Змінені фари, решітка радіатора отримала чорне оздоблення та ззаду з’явилися нові ліхтарі на всю ширину кузова. Крім того, у колірну гаму додалися дві нові палітри. У салоні нове кермо, покращені матеріали обробки, до списку оснащення додано система напівавтономного керування.
До складу силової установки кросовера входять бензиновий турбодвигун під індексом DHE15 об’ємом 1,5 літра та потужністю 150 кінських сил, три електромотори та 3-ступінчастоа трансмісія DHT Pro. Передбачено послідовний та паралельний режими роботи гібрида. У послідовному режимі кросовер пересувається на електротязі, а двигун внутрішнього згоряння працює виключно у режимі генератора, заряджаючи тяговий акумулятор. Зі зростанням швидкості система переходить у паралельний режим – до передніх коліс підключається ДВЗ.
Пікова віддача гібридної системи – 245 к.с. та 545 Нм крутного моменту. Розгін до першої сотні становить лише 7,8 секунди, при цьому автомобіль витрачає 4,9 літра пального на 100 кілометрів. Заявлено, що з повною зарядкою та баком бензину Lynk&Co 01 EM-F може проїхати до 1200 км.
Виробник надає гарантію, яка становить 5 років або 80 тисяч кілометрів, залежно від того, що настане раніше. Кросовери Lynk&Co 01 EM-F вже з’явилися у продажу на китайському ринку за ціною від 28 тисяч доларів. Незабаром модель дебютує і в Європі.
3,8 літра на сотню: Geely представив абсолютно новий седан

Преміум за $15 тисяч: Suzuki представив 6-місний сімейний кроссовер

Почти Volvo: тест кроссовера Geely Coolray

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Украине начало дешеветь топливо: новые цены на бензин, дизель и автогаз

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.