VNews.com.ua

5 літрів пального на 100 км: представлено нову версію Citroen C5 Aircross

Июнь 06
14:44 2023

Європейський кросовер Citroen C5 Aircross отримав нову силову установку і надійде у продаж до кінця цього року.
Як повідомляє сайт AutoEvolution, наразі французький автовиробник не тільки повністю приєднався до культу кросоверів та позашляховиків, але й прагне бути максимально екологічним, пропонуючи електрифіковані моделі потужністю 225 або 180 кінських сил.
В багатьох частинах світу авто з ім’ям C5 більше не є традиційним седаном. Citroen C5 Aircross був представлений як компактний позашляховик-кросовер у 2017 році та зараз виробляється в багатьох регіонах – у Франції, Китаї та Індії.
Для європейського ринку кросовер було оновлено на початку минулого року. Але тепер французи вирішили, що настав час лібералізувати доступ до сучасної гібридної технології 48 В, додавши нову версію Citroen C5 Aircross Hybrid 136. Завдяки модернізованій 1,2-літрової “турботрийці” PureTech із 40% нових деталей, новій коробці передач з подвійним зчепленням ё-DCS6, а також вбудованому в неї електродвигуну потужністю 28 “конячок”, модель економить до 30 відсотків пального, а викиди вуглекислого газу знизилися на 15 відсотків.
У результаті 136-сильна установка споживає менш ніж 5 літрів бензину на 100 кілометрів пробігу. Агрегат також має підвищений термічний ККД та відповідає еконормам Euro 6.4. Продажі гібридного C5 Aircross в Європі почнуться найближчим часом, причому коштуватиме він буде, як машина з дизелем BlueHDi 130 – тобто близько 38 тисяч євро.
Новий купе-кросовер DS 4 вже в Україні: подробиці та ціни

Новий кросовер Mazda витратить 1 літр пального на 100 км

Рамний позашляховик для сім’ї: представлено п’ятидверний Suzuki Jimny

Share

Статьи по теме

Последние новости

Апрельские обновления безопасности Windows могут нарушить работу VPN

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.