VNews.com.ua

650 к.с. і 3,4 с до сотні: Hyundai представила свою найпотужнішу модель

Июль 14
15:12 2023

Електрокар Hyundai Ioniq 5 N 2024 року дебютував на Фестивалі швидкості у британському Гудвуді.
Спроєктована на базі стандартного електричного кросовера Ioniq 5 новинка отримала аеродинамічний обвис і двомоторну установку – електромотори встановлені на передній і задній осях. Відмітимо також більшу батарею, жорсткіший кузов, ефективніші гальма, спортивну підвіску та багато технологічних функцій, спрямованих на підвищення продуктивності.
Повнопривідний спорткар стандартно розвиває 609 кінських сил, але потужність можна збільшити, активувавши режим і N Grip Boost: на 10 секунд вона підвищується до 650 сил. Коробка передач – “віртуальний” восьмиступеневий автомат з двома зчепленнями. Місткість батареї – найбільша в гамі: 84 кВт·год, запас ходу поки не розсекречено.
З місця до 100 кілометрів на годину машина за допомогою системи “launch control” прискорюється всього за 3,4 секунди та розвиває максимальну швидкість 260 км/г.
У салоні з’явилися нові, нижчі спортивні передні крісла з інтегральними підголівниками, триспицеве кермо з кнопками активації різних режимів, педалі зі збільшеною площею контакту, а також інша графіка 12,3-дюймовії цифрової панелі приладів.
У серійне виробництво нова Hyundai Ioniq 5 N надійде наприкінці цього року. Продажі стартують навесні 2024-го, тоді стануть відомі й ціни.
Hyundai презентував новий кросовер за 7300 доларів

Не зайшло: у Volkswagen – проблеми з електрокарами

В Україні стартували продажі нового Hyundai Palisade: ціни та комплектації

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Северной Корее хотят построить собственный флот

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.