VNews.com.ua

888: Представлено найпотужніший кросовер BMW

Октябрь 07
11:10 2024

Позашляховик BMW XM є одним із найяскравіших та суперечливих автомобілів, випущених німецьким автовиробником за останній час.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Німецьке тюнінг-ательє Manhart Performance спробувало зробити флагманський кросовер від BMW M GmbH більш привабливим та потужнішим, попрацювавши над двигуном та зовнішністю.

Нагадаємо, що гібридний кросовер BMW XM дебютував два роки тому і викликав масу дискусій з приводу його зовнішності – багатьом шанувальникам баварської марки вона не припала до душі. Технічні характеристики BMW XM теж виявилися далеко не рекордними, але у 2023 році гаму поповнила топова версія Label Red, у якої віддача 4,4-літрового бензинового бітурбомотора V8 збільшена з 489 до 585 к.с., а максимальна сукупна віддача гібридної силової установки зросла з 653 до 748 “конячок”. Першу “сотню” BMW XM Label Red набирає за 3,8 секунди.

Ательє Manhart Performance, яке займається тюнінгом моделей BMW, представило кросовер Manhart MHXM 900, зроблений на базі топової версії Label Red. Електричну частину силової установки фахівці не чіпали, але забезпечили двигун V8 власним блоком управління MHtronik. В результаті максимальна сукупна віддача силової установки зросла до 888 к.с. та 1200 Нм крутного моменту.

Нове обважування кузова зроблено з вуглепластику, в комплект входять передній спойлер, вставки в повітроводи, нові рамки ніздрів, розширені пороги, новий задній дифузор та накладки на задній бампер. У салоні в порівнянні з серійною машиною істотно більше карбонового декору на передній панелі, центральному тунелі та кермі.
Ціни на свої моделі Manhart традиційно не оголошує, але донор BMW XM Label Red коштує у Німеччини від 203 000 євро.
Ніздрі поменшають? BMW звільнила скандального шеф-дизайнера

Для поважних людей: новий кросовер BMW X3 розтягнули майже до 5 метрів

Оце так бюджетник! Погляньте на Duster ціною у 60 тисяч євро

Share

Статьи по теме

Последние новости

Выросли цены на изготовление паспортов и других документов в ГП «Документ»: сколько это теперь стоит?

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.