VNews.com.ua

99 мільйонів тугриків: у Монголії випустили перший кросовер

Октябрь 26
11:11 2022

Перший монгольський кросовер Mozo надійде у продаж вже у листопаді. Випускатиме модель автоскладальне підприємство на околицях міста Улан-Батор.
Про це повідомляє прес-служба компанії-виробника Bars Motors. Зазначається, що Mozo – скорочення монгольського словосполучення “монгол зон олон” – монгольський народ.
Попри те, що автомобіль подається як монгольський, насправді він китайський – аналог кросовера Zotye T500, який дебютував на Шанхайському автосалоні ще у 2017 році.
Швидше за все деталі паркетника будуть вироблятися на rbnfqcmrjve заводі Zotye в Чунціні, а в Монголії – великовузлове складання. Підприємство планує збирати на рік не більше 2 500 машин, проте обіцяє стати одним з найтехнологічніших у Монголії.
У монгольській версії він оснащений бензиновим двигуном турбованим об’ємом 1,5 літра потужністю 156 к.с., який працює з п’ятиступеневою механічною коробкою передач або шестиступеневим “автоматом”. Буде також й гібридна модифікація.
До початку випуску машини випробовувалися в різних кліматичних умовах Монголії – на асфальті та бездоріжжі. Замовити Mozo можна буде з 1 листопада, а 22-го кросовер поступить у продаж. Бензинова версія оцінена у 99 мільйонів тугриків ($29,5 тис.), за гібрид доведеться викласти 129 млн ($38,4 тис.).
Монголія починає випуск електромобілів, росія клепає 8-клапанні двигуни

Представлено найрозкішніший Duster. Оголошено ціну

Skoda представила яскравий позашляховик потужністю 300 к.с.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Lida Lee вперше з’явилась на публіці після лікування від алкоголізму

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.