VNews.com.ua

Авто майбутнього: машини Ford будуть ховатися від боржників за кредитами

Март 01
18:58 2023

Компанія Ford винайшла оригінальну технологію боротьби із завзятими боржниками за кредитами. Виявляється, ця проблема актуальна не тільки в Україні – у Сполучених Штатах три чверті автівок купується у кредит.
Однак, як будь-яка компанія, що поважає себе, Ford не став зв’язуватися з колекторськими конторами. Адже надворі 21 століття! Технологія, яку винайшли фахівці американського автовиробника, отримала нехитру назву: “Системи та методи вилучення транспортного засобу”. Її вже зареєстровано у Відомстві з патентів та торгових знаків США.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Спочатку нова система поводиться гуманно та просто надсилає на дисплей мультимедійної системи попередження про прострочення планового платежу. Якщо боржник їх проігнорує, банк дистанційно відключить деякі функції автомобіля – при цьому машина постійно видаватиме неприємний писк у салоні.Якщо ж і після відключення кондиціонера або круїз-контролю гроші на рахунок банку не надійдуть, то він може заблокувати двері, щоб клієнт не зміг користуватися машиною.
Найгірше ж буде власнику-боржнику автомобіля з автопілотом – від нього машина просто поїде туди, де на неї вже чекатиме евакуатор, або безпосередньо в банк, якому позичальник винен гроші.
Але це ще не всі “новини з майбутнього”: система сама оцінить ринкову вартість конфіскованого автомобіля і запропонує банку варіанти реалізації цього лмайна. Американський автовиробник вже пообіцяв, що у майбутньому таку систему можна буде встановити на усі моделі Ford, оснащені автопілотом та доступом до інтернету.
Ford заплатить за відмову від покупки позашляховика Bronco

По-багатому: представлено новий 7-місний Ford Edge

Названо ТОП-10 автомобілів, які найбільше розчарували своїх власників

Share

Статьи по теме

Последние новости

Айтишник Минобороны США понабирал кредитов и хотел продать рф секретную информацию

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.