VNews.com.ua

Багато мішків картоплі: названо ТОП-5 найкращих автомобілів з великим багажником

Декабрь 18
14:30 2023

Купуючи автомобіль, люди враховують багато чинників, наприклад економію палива, потужність та безпеку. Ще один фактор, на який звертають увагу тисяч родин – наскільки просторий автомобіль та його багажне відділення.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Видання Express оприлюднило п’ятірку автівок, які крім інших переваг мають також місткий багажник. Великий автомобіль може мати чудовий двигун і п’ятизірковий рейтинг безпеки, але якщо у багажник не вміщається всі необхідні речі, його можна взагалі виключити. Особливо це актуально для сімейних авто.
Land Rover Discovery

З використанням середнього ряду сидінь Discovery пропонує 922 літри багажного простору, чого має бути більш ніж достатньо для великої родини. Але якщо в салоні складені усі сидіння, то його об’єм зростає до 1997 літрів! Пласкі борти дозволяють зручно розмістити різні типи багажу – від стандартного сімейного набору продуктів на тиждень до спортивного спорядження.
Skoda Kodiaq

Однак Land Rover не єдиний автомобіль, хто має величезний багажник. Кросовер Skoda Kodiaq має конкурентоспроможні 835 літрів з піднятими сидіннями, але перемагає Discovery, коли сидіння складені – 2035 літрів! До того ж чеський кросовер відрізняється від конкурентів значно нижчою ціною.
Універсал Ford Mondeo

Ford Mondeo Estate, виготовлений між 2016 і 2022 роками, має 755 літрів з піднятими сидіннями та 1630 літрів, коли вони складені. Все це плюс інші непогані характеристики, притаманні моделі, можна придбати за досить пристойні гроші.
Mercedes Benz E-Class Estate

Якщо вам не подобається Ford, але універсал все одно потрібен, можливо, вам варто вибрати Mercedes Benz E-Class Estate. Він має 640 літрів з піднятими сидіннями, з опущеними сидіннями цей об’єм збільшується до 1820 літрів – майже на 200 більше, ніж в універсалу Мондео.
Citroen Grand C4 SpaceTourer

Компактвени та гарячі хетчбеки – ще два типи автомобілів, які можуть вмістити великі вантажі. Наприклад, Citroen Grand C4. Цей французький автомобіль має 632 літри з піднятими сидіннями, але зі складеними – вже 2181 літр. Майже так само, як Skoda Kodiaq, він конкурує зі старими MPV 1990-х років, які славилися простором багажника.
Названо ТОП-10 автомобілів, які найбільше розчарували своїх власників

Вже не Toyota: названо найпопулярніший автомобіль у світі

Експерти визначили ТОП-10 найгірших автомобілів 2023 року

Share

Статьи по теме

Последние новости

В ISW объяснили отступление ВСУ в Донецкой области: есть причина

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.