VNews.com.ua

Бензин та електро: BMW представив новий флагманський седан

Апрель 22
15:04 2022

У Німеччині офіційно представлений седан BMW 7 Series сьомого покоління (кузов G70). Баварський флагман також вперше отримав повністю електричну версію.
Седан BMW 7 Series 2023 побудований на новій платформі, виріс в довжину на 126 мм (до 5390 мм) та на 5 мм в колісній базі – 3,2 метра. Дизайн “сімки” виконаний в стилі оновленого кросовера X7 – вузькі двоповерхові фари, збільшена решітка радіатора і втоплені дверні ручки.
Новини, тест-драйви, огляди: підписуйтесь на наш Telegram-канал
Модель отримала пневмопідвіску та адаптивні амортизатори, а також опціональний просунутий автопілот другого рівня, що дозволяє не тримати руки на кермі.
Салон також нагадує той же X7: нова повністю цифрова панель приладів згрупована в один блок с дисплеєм мультимедійної системи. Заднім пасажирам запропонований великий 31-дюймовий монітор Theater Screen, який висувається зі стельової консолі. Також на панелях задніх дверей встановлені сенсорні панелі з діагоналлю 5,5 дюйма.
Приємною новиною стала поява у сімействі повністю електричного седана i7 xDrive60, розпізнати який можна за декоративними блакитними вставками в передньому бампері та бічних “спідницях”.
Розташований попереду електромотор розвиває потужність 193 кВт (259 к.с.), а ззаду встановлений 312-сильний двигун (233 кВт). Сумарна віддача установки складає 544 к.с. (405 кВт) та 744 Нм. Розгін до сотні займе 4,5 секунди, а запас ходу при повністю зарядженій батареї місткістю 101,7 кВт·год досягає 483 км.
Продажі седана BMW 7 Series сьомого покоління стартують в кінці цього року. Ціни складають від 94 295 доларів за бензинову версію та $120 295 — за електричну.

Возле BMW и Tesla взорвали гранату: кто лучше выдержал атаку

Cамый популярный кроссовер Украины сможет проехать 50 км на электричестве

Як народжуються Тесли: відеопрогулянка новим заводом Tesla Berlin Giga

Share

Статьи по теме

Последние новости

Надя Дорофєєва розповіла подробиці весілля з Мішею Кацуріним

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.