VNews.com.ua

Chevrolet Spark повертається на ринок у вигляді дешевого електромобіля

Июль 09
10:45 2024

До того, як концерн General Motors відмовився від сегмента малих автомобілів, бренд Chevrolet пропонував Spark, компактний і доступний міський автомобіль, який сподобався покупцям.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляє сайт CarBuzz. Знятий з виробництва у 2022 році Spark мав початкову ціну близько 15 000 доларів США, що було відмінним співвідношенням ціни та якості. Сьогодні дуже мало нових автомобілів доступні за ціною менше ніж 20 000 доларів.
Chevrolet Spark 2017 року
Однак американські споживачі розлюбили маленькі автомобілі. Проте дещо несподівано General Motors зареєстрував торгову марку “Spark EUV”.
Приставка “EUV” (Electric Utility Vehicle) вперше була застосована на кросоверному варіанті Chevrolet Bolt – найдоступнішого електромобіля в Америці до завершення виробництва минулого року. І тепер ця модель може отримати “маленького побратима”.
Назва Spark EUV натякає на те, що новачок буде електричним паркетником початкового рівня з невеликою роздрібною ціною, яка буде зручною для гаманця покупця.
Chevrolet Bolt EUV
Водночас генеральний директор GM Мері Барра підтвердила повернення Chevrolet Bolt EV, натякаючи, що модель наступного покоління буде більшим за попередника.
Що стосується майбутнього Spark EUV, який розробляється на платформі Ultium, очікується, що він отримає електромотор потужністю близько 200 кінських сил та запас ходу не менш ніж 400 кілометрів.
Новий Chevrolet Aveo вийшов на ринок. Названо ціни

Chevrolet презентував сімейний кросовер за 15 тисяч доларів

Представлено найдешевший електромобіль Hyundai: відома ціна в Європі

Share

Статьи по теме

Последние новости

«Мы возьмем в руки оружие»: Польша готовится к неизбежной войне

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.