VNews.com.ua

Чому вживані Toyota Land Cruiser коштують вдвічі більше за нові

Август 12
10:41 2022

Ціни на вживані Toyota Land Cruiser 300 стрімко зростають. Аналітики ринку стверджують, що вперше спостерігають таку різницю в ціні нових та вживаних автомобілів.
Так, за даними видання Nikkei Asia, середня ціна Land Cruiser ZX 2022 з пробігом зараз сягає 17 мільйонів йєн ($129 000). Новий позашляховик у такому ж виконанні більш ніж у два рази дешевший.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Звідки така різниця? Проблема полягає в тому, що, замовивши машину із заводу, її можна прочекати кілька років через виробничі проблеми та високий попит. Тому багато японців згодні переплатити за старий автомобіль, ніж чекати тривалий час на нову машину.
Подібні курйози спостерігаються і з іншими моделями Toyota. Наприклад, дорожче за нові продаються вживані Toyota Alphard і Corolla Cross, але різниця в ціні в них не така разюча.
Ще в січні нинішнього року компанія Toyota визнала, що черги на Land Cruiser нового покоління (індекс 300) можуть розтягтися на чотири роки. Скільки доведеться чекати на позашляховик, зараз не уточнюється.
Позашляховик Toyota Land Cruiser 300 доступний з 3,5-літровим бензиновим двигуном V6 з двома турбінами потужністю 415 к.с., а також з 299-сильним 3,3-літровим турбодизелем. Обидва двигуни діють разом із десятиступеневою автоматичною коробкою та системою повного приводу.
Незабаром на конвеєрі: Toyota показала електричного спадкоємця FJ Cruiser

6,2 літра на сотню: Toyota представила незвичайний кросовер

Зменшена Corolla: Toyota представила модний седан за $15 тисяч

Share

Статьи по теме

Последние новости

1400 км на одному баку: названо вартість найекономнішого Chery Tiggo

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.