VNews.com.ua

Дешевше Дастера: стартують продажі нового кросовера Geely

Май 22
12:18 2024

Компактний кросовер Geely Atlas другого покоління оновився та отримав досить багате оснащення.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляє сайт CarNewsChina. Модель, яка на місцевому ринку продається під назвою Geely Boyue L заснована на архітектурі CMA та має розміри 4670х1900х1705 мм при довжині колісної бази 2777 міліметрів.

Зовні новинка практично не змінилася в порівнянні зі старою моделлю, вирізняючись світлодіодними блоками фар та великою решіткою радіатора. Крім того, дорожчі комплектації тепер оснащені панорамним люком і дверима багажника з електроприводом.

У салоні встановлено чотириспицеве D-подібне кермо, 10,25-дюймова цифрова панель приладів та вертикальним сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи діагоналлю 13,2 дюйма. Перероблена також центральна панель з новим важелем коробки передач, спереду додано фізичні кнопки, зокрема, для керування кліматом.

Модель початкового рівня стандартно оснащена передніми бічними подушками безпеки, заднім паркувальним радаром, автоматичними фарами, шкіряним кермом, сидіннями зі штучної шкіри та аудіосистемою з 6 динаміками. Дорожчі комплектації мають додаткову аудіосистему з 11 динаміками, 72-кольорову підсвітку салону, підігрів/вентиляцію передніх сидінь, бездротову зарядку мобільного телефону, 25,6-дюймовий проєктор та вдосконалені функції допомоги водієві, включаючи адаптивний круїз-контроль, автономний та дистанційний асистенти паркування.

У моторну гаму увійшли бензинові двигуни об’ємом 1,5 і 2,0 літри потужністю 181 та 218 к.с. Обидва мотори працюють у парі з семиступеневою роботизованою коробкою з двома зчепленнями. Привід, як і раніше, тільки передній.
Ціна оновленого кросовера Geely Atlas/Boyue L на місцевому ринку починається від 115 700 юанів (16 000 доларів США).
Велика батарея, маленька ціна: Geely презентував новий кросовер для Європи

Преміум за $12 500: Geely представив новий Emgrand 2024

Спочатку кросовер: Geely увірвався до Європи завдяки Угорщині

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Украине предлагают ограничить полномочия ТЦК

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.