VNews.com.ua

Дешевше за Duster: стартують продажі кросовера з провокативною назвою

Июль 22
10:22 2024

Індійський автовиробник Tata презентував доступний купеподібний кросовер Curvv, причому одразу с трьома варіантами силової установки.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Концерн Tata Motors виводить на ринок перший індійський купе-кросовер Curvv, який став серійним втіленням однойменного концепту, показаного навесні 2022 року.

Характерними рисами дизайну є двоярусна головна оптика та оформлені об’єднані задні ліхтарі. Крім того, Tata Curvv спереду має додаткову світлодіодну смужку, а також висувні ручки дверей.

Салон новинки багато в чому повторюватиме внутрішнє оздоблення кросовера Tata Nexon – цифрова панель приладів, мультимедійна система з планшетом, що підіймається над передньою панеллю, та сенсорний пульт управління кліматом.

Моторна гама, скоріш за все, також запозичена у Nexon: бензинова турботрійка Revotron 1.2 (110 к.с., 170 Нм) або турбодизель Revotorq 1.5 (110 к.с., 260 Нм), а також дві електричних версії потужністю 129 і 143 кінських сил із запасом ходу 450-500 км.

Продажі нового Tata Curvv стартують у серпні поточного року. Ціни починаються з позначки 1,05 млн рупій ($12 500) за бензинову версію та від 2 млн рупій ($24 000) за електричну.
Представлено суперника Renault Duster від Fiat: вже відомі ціни

Volkswagen представив перший бюджетний кросовер нового сімейства: відома ціна

На ринок повернувся популярний в Україні позашляховик SsangYong

Share

Статьи по теме

Последние новости

Honor MagicPad2: планшет для медиа и творчества с 12,3-дюймовым дисплеем, чипом Snapdragon 8s Gen 3 и ценой €599

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.