VNews.com.ua

Для поважних людей: новий кросовер BMW X3 розтягнули майже до 5 метрів

Август 07
10:13 2024

Кросовер BMW X3 нового покоління, який дебютував у червні, отримав подовжену версію потужністю до 258 кінських сил.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Відомо, що китайці дуже полюбляють простір та затишок хоча у салоні свого автомобіля, адже їх країна перенаселена. Тому не дивно, що новий BMW X3 з довгою колісною базою запропоновано саме у Піднебесній, де він й буде виготовлятися спільним підприємством BMW Brilliance Automotive.

Дизайн китайського X3 багато в чому ідентичний глобальній моделі нового покоління, прем’єра якої відбулася в червні. Габаритні розміри кросовера з подовженою на 110 мм колісною базою становлять 4865х1920 міліметрів.
У салоні – всі ті ж нові функції, що й в інших BMW X3 2025 модельного року – великий вигнутий дисплей і панель взаємодії BMW на панелі приладів. У стандартну комплектацію входять спортивні сидіння “Veganza”, бездротова зарядка смартфона та панорамний скляний дах із додатковим освітленням. Усі версії мають решітку радіатора з підсвічуванням і шість варіантів фарбування.

Подовжений кросовер продаватиметься у версіях 25L xDrive та 30L xDrive – обидві мають 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 190 та 258 кінських сил відповідно. Трансмісія – восьмиступенева автоматична коробка передач та інтелектуальний повний привід.

Для скромніших у бажаннях покупців BMW також продаватиме нову модель зі стандартною колісною базою, яка виготовляється в американському Спартанбурзі та експортується до Китаю.
Представлено абсолютно новий кросовер BMW X2. Оголошено ціни

Грілка замість підігріву сидінь: Dacia тонко висміяла BMW

Червона мітка: BMW представив найпотужніший у світі кросовер з ДВЗ

Share

Статьи по теме

Последние новости

Враг дезориентирован действиями Сил обороны Украины — Маломуж

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.