VNews.com.ua

Флагманська Mazda примчала в Україну: всі подробиці та ціни

Октябрь 26
18:15 2023

Mazda виводить на український ринок свою нову флагманську модель – Mazda CX–90. Великий кросовер вже у продажу.
Як повідомляє пресслужба японського бренду, офіційні дилери Mazda в Україні розпочали продажі абсолютно нового кросоверу Mazda CX-90. Динамічний візуальний образ з довгим капотом та зсунутим ближче до задньої осі салоном надають кросоверу виразної присутності, навіть коли автомобіль перебуває на відкритому просторі.

Габаритні розміри новинки становлять 5120х1994х1775 мм, при довжині колісної бази 3,12 метра. Ширина салону Mazda CX-90 на рівні передніх сидінь – 1504 мм, на рівні задніх сидінь – 1476 мм, на рівні задніх сидінь 3-го ряду – 1353 мм. Об’єм багажника у 257 літрів може збільшуватися до 2025 л при складених сидіннях другого та третього рядів, при завантаженні до стелі.

На передній панелі кросовера розташовані три основні дисплеї інтерфейсу HMI, кожен з певними функціоналом та можливостями відображення контенту. Проєкційний дисплей Active Driving безпосередньо перед водієм надає усю необхідну для керування інформацію – від поточної швидкості й дорожніх знаків до вказівок навігаційної системи.

На панелі приладів ця інформація відображається у розширеному форматі з додаванням попереджень про технічний стан автомобіля. На центральному дисплеї – інформація, що призначена і для пасажирів також. Дисплеї цифрової панелі приладів та інформаційно-розважальної системи мають діагональ 12,3 дюйма.

Широкий спектр передових систем допомоги водієві та активної безпеки i-Activsense – допоміг отримати моделі найвищу оцінку в п’ять зірок безпеки від Euro NCAP.

Нова Mazda CX–90 оснащена новим 3,3-літровим бензиновим двигуном із турбонаддувом, з рядним розташуванням шести циліндрів, який забезпечує 345 к.с. потужності та 500 Нм крутного моменту. Разом із восьмиступеневою автоматичною трансмісією та технологією м’якого гібрида M Hybrid Boost з 48-вольтовим стартер-генератором цей силовий агрегат уособлює поєднання високої потужності з економічністю і низьким рівнем викидів.

В Україні нова Mazda CX-90 запропонована у двох комплектаціях: PREMIUM-LINE та PREMIUM-SPORT, яка має 6, а не 7 посадкових місць – другий ряд сидінь оснащено двома капітанськими кріслами, що розділенні консоллю між ними та обладнана USB-портом та двома підсклянниками для зручності пасажирів. Ціни стартують з позначки 2 498 400 гривень.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Новий кросовер Mazda витратить 1 літр пального на 100 км

Що насправді змінилося в оновленій Mazda CX-5

В Україну повернувся дуже знайомий автовиробник. Але під іншою назвою

Share

Статьи по теме

Последние новости

Цены на лук и морковь: как изменилась стоимость популярных овощей за год

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.