VNews.com.ua

Холодильник та табуретка: пригодницька версія Hyundai Kona отримала ціну

Октябрь 28
11:35 2024

Компанія Hyundai представила особливу версію електричного кросовера Kona, яка має унікальне оснащення та набір обладнання для подорожей.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Подробиці розкрито на японському сайті Hyundai. Новинка отримала назву Mauna Loa – на честь великого вулкана в районі Гавайських островів. Габарити електричного кросовера становлять 4355х1825х1590 мм при довжині колісної бази 2660 міліметрів.

Hyundai Kona Mauna Loa пропонується в єдиній комплектації з батареєю місткістю 64,8 кВт·год, яка забезпечує 625 кілометрів запасу ходу за циклом WLTP. Встановлений на передній осі електромотор розвиває 204 кінські сили та 255 Нм крутного моменту.

Бампери, крила та пороги мають стійке до подряпин захисне чорне покриття. Унікальні чорні матові колеса Weds, взуті у всюдихідні шини Toyo Open Country A/T EX розмірності 215/70 R 17.

Інтер’єр новинки оздоблений натуральною шкірою, пофарбованою в тон кузова. На підлозі салону та багажника – всепогодні килимки. Запропоновано всілякі аксесуари для поїздок на природу – місткий органайзер на спинку сидіння, холодильник, розкладна табуретка, за допомогою якої зручно розвантажувати та завантажувати речі на дах.

Всього буде випущено лише 30 одиниць Hyundai Kona Mauna Loa й лише для ринку Японії. Але ціна, як для електричного кросовера лімітованої версії невисока – близько 32 500 доларів США.
Новий Hyundai Tucson вже в Україні: всі подробиці та ціни

Складено рейтинг найкращих дешевих електромобілів

Рейтинг якості 2024: названо найнадійніші автомобілі з Китаю

Share

Статьи по теме

Последние новости

Альтсезон 2025 под угрозой? Почему 60% доминирования биткоина это не очень хорошо

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.