VNews.com.ua

Hyundai Tucson святкує своє 20-річчя: скільки він коштує в Україні

Август 05
07:18 2024

З моменту свого дебюту в 2004 році Hyundai Tucson став одним із найпопулярніших кросоверів в Україні та світі – лише на європейському ринку було продано більше двох мільйонів одиниць.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Протягом багатьох років Tucson розвивається та вдосконалюється – з кожним новим поколінням, що включає новітні технології та тенденції дизайну.

Сьогоднішнє четверте покоління, яке дебютувало у 2020 році, має прогресивний і футуристичний дизайн, а також широкий спектр передових функцій.

Запропоновано низку силових агрегатів, у тому числі бензинових і дизельних з варіантом бензинового гібрида, разом із цілим рядом передових технологій безпеки та допомоги водієві.

Європейська програма оцінки нових автомобілів (Euro NCAP), присудила моделі максимальний рейтинг безпеки в п’ять з п’яти зірок. У 2023 році завод Hyundai у Чехії виготовив 244 495 кросоверів Tucson, які були експортовані в 70 країн світу.

Ціни на новий Hyundai Tucson в Україні стартують з позначки 1 166 600 гривень за версію з двигуном 2.0 MPi (156 к.с., бензин) 6MT 2WD. Гарантія 5 років або 100 000 км пробігу.
Hyundai збирається завалити світ пікапами: готуються три новинки

Уживаний Renault Duster – всі переваги та недоліки

Найдешевший новий Duster 2024 року: як виглядає та скільки коштує

Share

Статьи по теме

Последние новости

Лишь 9% украинцев поддерживают идею блокирования Telegram — опрос КМИС

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.