VNews.com.ua

Із заводським ГБО: Hyundai розсекретив новий флагманський седан

Октябрь 20
10:39 2022

Компанія Hyundai опубліковано перші офіційні зображення седана Е-класу Grandeur сьомого покоління, який надійде у продаж до кінця цього року.
Про це повідомляється на офіційному сайті південнокорейського бренду. Дизайн нового Grandeur виконано у “космічній” стилістиці мінівена Staria: світлодіодні смуги на носі та кормі, вбудовані фари в радіаторні грати та безрамкові двері із висувними ручками.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Седан побудований на сучасній платформі N3 – як і кросовери Tucson та Santa Fe. Порівняно з попередником модель зросла в розмірах – її довжина перевищила 5 метрів, а колісна база досягла 2895 мм.
У салоні на передній панелі розташовані два екрани (панель приладів та медіасистеми), а ще один сенсорний дисплей керує клімат-контролем. Список опцій поповнили паркувальний автопілот і система напівавтономного водіння.
Технічні характеристики Hyundai Grandeur сьомого покоління поки що не розголошуються. Очікується, що седан отримає бензинові мотори об’ємом 2,5 л (198 к.с.) та 3,5 л (300 к.с.), а також гібридну версію на 230 к.с. та 3,5-літровий 240-сильний варіант із заводським ГБО, який був і у попередника. Усі версії отримають 8-ступеневий автомат, привід – передній або повний.
На корейському ринку конкурент Lexus ES та Volvo S90 з’явиться наприкінці цього року. цього року. Ціни стануть відомими ближче до старту продажів.
Hyundai запропонував молоді кросовер за 10 тисяч доларів

Новітній електрокар Hyundai викликав шалений попит

Розміром із Таврію: представлено електромобіль ціною $10 тисяч

Share

Статьи по теме

Последние новости

Ірина Федишин повідомила про третю вагітність

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.