VNews.com.ua

Jaguar повністю зупиняє продаж нових машин: 5 з 6 моделей знято з виробництва

Август 20
07:20 2024

Протягом 12 місяців покупці з Євросоюзу та Великої Британії не зможуть купити новий Jaguar. Клієнтів просять сфокусуватися на придбанні вживаних автомобілів та післяпродажному обслуговуванні.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як підтвердив в інтерв’ю виданню Autocar керуючий директор Jaguar Роудон Гловер, британський бренд дотримується свого плану переходу з наступного року на повністю електричні двигуни попри нестабільний попит на електромобілі.
“Ми більше не продаватиме нові автомобілі на європейських ринках до кінця 2024 року, а у Великій Британії це відбудеться з початку наступного року. Буде період, коли ви не зможете купити Jaguar”, – зазначив топ-менеджер.
Jaguar F-Pace
Раніше в цьому році JLR припинила виробництво седанів XE і XF і спортивного автомобіля F-Type, а в липні підтвердила, що до кінця 2024 року відмовиться від невеликого позашляховика E-Pace. Було сподівання, що єдина електрична модель Jaguar I-Pace залишиться у виробництві, доки фірма не перейде до позиціонування виключно висококласного виробника електромобілів, але її також буде скорочено, щоб збільшити прибутки бренду. Це означає, що F-Pace залишиться єдиною моделлю, який продаватиметься під поточним іміджем бренду – цей SUV надійде в продаж лише у 2025 року.
Моделі нового покоління Jaguar майже повністю відрізнятимуться від попередніх автомобілів
Першим автомобілем, який буде випущено в рамках репозиціонування Jaguar, стане електричний GT вартістю £100 тисяч ($125 тис). Очікується, що модель матиме двомоторну силову установку потужністю понад 575 кінських сил, а її запас ходу перевищуватиме 700 кінометрів. Дата прем’єри та характеристики новинки досі невідомі. Під час очікування нових автомобілів дилери Jaguar зосередяться на вживаних автомобілях і післяпродажному обслуговуванні.
Життя бентежне: Land Rover припиняє своє існування

Не бачиш різниці між 4WD та AWD? Опинишся за ґратами!

Volkswagen представив перший бюджетний кросовер нового сімейства: відома ціна

Share

Статьи по теме

Последние новости

Власник Tesla Cybertruck шокований тим, що шини псуються за 10 тисяч км

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.