VNews.com.ua

Легендарне ім’я, сучасні технології. Зустрічайте новий Opel Frontera

Апрель 10
07:31 2024

Відроджений кросовер Opel Frontera запропоновано з високоефективним гібридним двигуном або у повністю електричної версії.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Відомий німецький бренд Opel відкриває новий розділ своєї багаторічної успішної історії – відроджений кросовер Opel Frontera поєднує привабливу та сучасну зовнішність, чудову функціональність, а також дуже просторий салон.

У салоні фірмовий кокпіт Opel Pure Panel поєднує повністю цифрову панель приладів та сенсорний екран сучасної інформаційно-розважальної системи – обидва діагоналлю 10 дюймів. Відмітимо також інноваційні сидіння Intelli-Seat та бездротовий зарядний пристрій з охолодженням для смартфонів.

З усіма піднятими задніми сидіннями він пропонує 460 літрів корисного простору в багажнику, а зі складеними сидіннями другого ряду цей показник збільшується до 1600 літрів. Додаткову універсальність та можливості трансформації забезпечує розподіл заднього сидіння у співвідношенні 60:40 та двоповерхова підлога багажника, що пропонується в стандартній комплектації.

Особливу увагу розробники приділили налаштуванням підвіски, щоб досягнути гарної керованості та чудового комфорту – як у щоденних міських поїздках, так і під час руху на високих швидкостях по автобану.
Вже з моменту початку продажів покупці зможуть обирати між повністю електромобільною версією (BEV) або високоефективним гібридом з 48-вольтовою технологією.
Для великих родин: в Україну їдуть нові Opel Combo та Zafira

Знайомий незнайомець: випробовуємо новий Opel Grandland

Toyota запозичила модель у Suzuki: представлено кросовер за 9300 доларів

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Минобороны прояснили, будут ли вручать повестки в рекрутинговых центрах

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.