VNews.com.ua

Майже діамантове: Кім Кардашьян зненацька отримала дивовижне авто

Ноябрь 13
15:37 2023

Знаменита телевізійна зірка, учасниця реаліті-шоу та акторка Кім Кардашьян отримала блискучий (у всіх сенсах) автомобіль Crystal Car від Swarovski.
Зірці реаліті-шоу, бізнеследі та ікона моди Кім Кардашьян вже звикла підбирати автомобілі до свого одягу чи певного стилю. Вона це робила незліченну кількість разів. З найбільш пам’ятних випадків нагадаємо неоново-зелений Mercedes-Benz G500 4×4 Squared, тому що її улюблена перука на той час була такого ж відтінку, або коли вона загорнула Lamborghini Urus у тканину букле її лінії спідньої білизни Skims – як всередині, так і зовні.

Поява Кім Кардашьян на презентації у флагманському магазині Swarovski на П’ятій авеню в Манхеттені (Нью-Йорк), стала ще однією особливою подією. Її бренд Skims у партнерстві з австрійською ювелірною фірмою створив нову лінію одягу преміумкласу та спідньої білизни, усипаної безліччю кристалів, що має стати “святом сильних, незалежних жінок”.

З такої нагоди бренд Swarovski створив для неї дивовижний автомобіль. Автомобіль являє собою стандартне нью-йоркське таксі, оброблене хромом і прикрашене кристалами, які збігалися з тими, що були на топі та спідниці з ланцюжком Кім.

Весь кузов автомобіля був вкритий кристалами, але “дорогоцінні” камені також виблискували на колесах і на новій емблемі “S”, яка замінила емблему Lincoln на решітці радіатора. Була також додана косметична табличка “Kim K”, а традиційний верхній знак таксі замінено на нестандартний. Найкращою частиною спеціального атракціону було те, як ця автівка виблискувала, коли спрацьовували спалахи фотографів.

Як розповіла Кім на своїх сторінках у соціальних мережах, компанія Swarovski фактично замовила три різні автомобілі – один для себе та дві для своїх друзів. Але її автівка – найкраща.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
За 9500 євро: як народний автомобіль став Роллс-Ройсом

Не для Британії: навіщо випускався рідкісний Запорожець із правим кермом

Взагалі без коліс: винайдено дивовижний велосипед

Share

Статьи по теме

Последние новости

Сериал «Властелин колец»: Том Бомбадил подсказывает, кто такой Незнакомец, шоуранер обещает ответ в этом сезоне

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.