VNews.com.ua

Mitsubishi Outlander отримав 215-сильний турбомотор

Сентябрь 23
10:40 2022

Якщо не брати до уваги дизельних версій для Європи, то всі актуальні Аутлендери оснащуються виключно бензиновими атмосферниками. Так, в Україні кросовер пропонується з агрегатами об’ємом 2 та 2,4 літра.
І лише тепер у гамі з’явилася бензинова турбоверсія. Такий Outlander дебютував у Китаї, його виробництвом займатиметься спільне підприємство GAC Mitsubishi.
Під капотом – турбочетвірка 4B40 об’ємом 1,5 літра, знайома за моделлю Eclipse Cross. Але для китайського Аутлендера її оснастили 48-вольтовим стартер-генератором і форсували до 215 к.с. і 280 Нм (Eclipse має максимум 161 к.с. та 250 Нм). Мотор працює в парі з варіатором, на вибір передній або повний привід. Максимальна швидкість – 195 км/год.
Зовні китайський Outlander нічим не відрізняється від глобального. З особливостей китайського Outlander – мультимедіа з сенсорним дисплеєм діагоналлю 10,25 дюйма, хоча японські машини ставлять 9-дюймові екрани. В іншому кросовер повторює глобальну модель: віртуальна панель приладів (12,3 дюйма), проєкційний дисплей діагоналлю (10,8 дюйма) і камери кругового огляду.
Новий Mitsubishi Outlander вийде на китайський ринок уже цієї осені, а згодом версія з турбомотором, напевно, з’явиться і в інших країнах. Споріднений Nissan X-Trail/Rogue, який спочатку дебютував в Америці з атмосферником 2.5, вже цей шлях пройшов.
Новый Mitsubishi Outlander: что он взял у Nissan X-Trail

Догнать Prado: тест-драйв нового Mitsubishi Pajero Sport

Новий Opel Grandland вже на шляху до України. Оголошено ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Румыния увеличила закупку боеприпасов после вторжения российских дронов на свою территорию

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.