VNews.com.ua

МВС України змінює правила складання іспитів на посвідчення водія

Август 21
08:14 2024

Буде посилено контроль за проведенням теоретичних та практичних іспитів у територіальних сервісних центрах МВС для отримання водійського посвідчення.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Проєкт наказу оприлюднено на сайті МВС України. Теоретичний іспит складається державною мовою в присутності екзаменатора та проводиться у формі комп’ютерного тестування. При цьому особі / спеціалісту закладу заборонено:

спілкуватися в будь-якій формі з іншими особам, які проходять комп’ютерне тестування;
використовувати під час проходження комп’ютерного тестування допомогу інших осіб, будь-які джерела інформації, у тому числі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими частинами відповідних технічних засобів чи пристроїв, інші засоби, предмети, прилади (крім дозволених виробів медичного призначення, про наявність яких особа / спеціаліст повинна /повинен повідомити екзаменатора до початку проходження комп’ютерного тестування).

Порушення перелічених вимог є підставою вважати теоретичний іспит нескладеним.

Також проєктом наказу передбачено, що особа / спеціаліст закладу після проведення теоретичного (практичного) іспиту має ознайомитися з результатом його складання, засвідчивши його своїм підписом у відповідному екзаменаційному листі.
Наказом встановлюється, що в транспортному засобі категорії В, що використовується для приймання практичного іспиту стаціонарно, розміщується не менше чотирьох технічних засобів контролю, а в транспортних засобах категорій С, С1, D, D1, ВЕ, СЕ, С1Е, DЕ і D1Е не менше трьох технічних засобів контролю.
Підписано новий закон про автоцивілку: всі важливі зміни

В Україні різко зростуть податки на автомобілі: названо шокуючи цифри

Чи можна отримати в Україні права водія та зареєструвати автівку без дозволу ТЦК

Share

Статьи по теме

Последние новости

«Афера Томаса Крауна», дубль третий: в новом ремейке Майкл Б. Джордан сыграет главную роль

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.