VNews.com.ua

На продаж виставлено найдорожчий в історії Bugatti Veyron з кузовом із цілісного шматка алюмінію

Август 08
07:31 2024

Унікальний екземпляр Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse має кузов створений із величезного шматка алюмінію масою понад 20 тонн.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Цей екземпляр Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse був збудований німецькою фірмою Mechatronik у 2015 році – за індивідуальним замовленням клієнта, який зажадав щоб кузов було зроблено виконаний із цілісного шматка алюмінію без використання зварювання.

В підсумку кузов був створений шляхом фрезерної обробки із металевої болванки масою понад 20 тонн – за допомогою креслень підрозділу Bugatti Engineering.

Нагадаємо, що гіперкар Bugatti Grand Sport Vitesse у кузові “тарга” дебютував у 2012 році та оснащувався 1200-сильним мотором. Восьмилітровий двигун із чотирма турбінами прискорює автомобіль о сотні за 2,6 секунди, максимальна швидкість обмежена на рівні 375 км/год.

Пробіг унікального екземпляра гіперкара від фірми Mechatronik становить всього 750 кілометрів. Продавець стверджує, що це найдосконаліший і найдорожчий Bugatti Veyron, який коли-небудь створювався.

Але ціну не називає, обіцяючи розсекретити її “за запитом”. Нагадаємо, що “звичайний” гіперкар цієї моделі 2013-2015 років виробництва оцінюється не менш ніж у 2,5 мільйона доларів США.
Мажорні євробляхи: Bugatti продаватиме уживані гіперкари

Bugatti представив годинник з власним двигуном V16: ціна вражає

Оце так бюджетник! Погляньте на Duster ціною у 60 тисяч євро

Share

Статьи по теме

Последние новости

Беларусь не может передать России РСЗО «Полонез» — СМИ

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.