VNews.com.ua

На українських АЗС скасують обмеження на пальне. А що із наявністю?

Июнь 29
10:17 2022

У липні на українських АЗС скасують обмеження на кількість пального в “одні руки”, повідомив голова комітету Верховної Ради України з питань енергетики Андрій Герус.
“Ті поставки, які напрацьовані сьогодні в Україну, вони не просто вже на 50% більше, ніж у травні, і продовжать зростати, але ще й мають хорошу диверсифікацію, тобто, у нас не надходить більше третини з однієї країни”, – сказав нардеп.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

За його словами, у червні на ринок зайшло понад 600 тисяч тонн нафтопродуктів із європейських ринків: 400 тисяч тонн – це дизель, 200 тисяч – бензин та скраплений газ. Для усунення черг на заправках потрібно ще близько півтора місяця, каже Герус.
“У липні українські автомобілісти зможуть заправлятися будь-яким обсягом пального. Однак влада закликає українців відповідально споживати нафтопродукти й без особливої ​​необхідності не витрачати їх”, – заявив нардеп.
Скасувати обмеження на кількість пального в один бак можливо, але що із наявністю палива? Якщо трасою Київ-Львів на АЗС бензин та дизпаливо є, то в регіонах ситуація інша. Наші читачі повідомляють, що, наприклад у Черкасах та Запоріжжі з пальним на заправках великі проблеми.
Утричі більше пального: але спочатку потрібно придбати борщ та каву

Проблему нестачі пального вирішено: оштрафовано 33 столичних АЗС

Бензину стало більше, але заправитись складно: у чому проблема

Share

Статьи по теме

Последние новости

Около 27 гривен за литр: АЗС показали, как отличаются цены на топливо в Одесской и Львовской областях

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.