VNews.com.ua

Найменший BMW радикально змінився, але втратив “механіку”

Июнь 06
10:31 2024


Дмитро Романенко
Нове покоління BMW 1 Series призначено виключено для Європи, у Сполучених Штатах автомобіль не продаватиметься.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Баварський автовиробник представив BMW 1 Series четвертої генерації, який підріс у габаритах та отримав повністю оновлений дизайн. Новий хетчбек трохи більша за попередника: 4361х1800х1459 міліметрів.
Це перша нова модель BMW, яка відмовилася від суфікса “i” для бензинових варіантів, що відображає стратегію компанії використовувати “i” виключно як префікс для назв електромобілів.

Салон хетчбека оснащений 10,25-дюймовою цифровою панеллю приладів і 10,7-дюймовим дисплеєм інформаційно-розважальної системи – обидва розміщені в одній вигнутій панелі та пропонують підключення Apple CarPlay та Android Auto. Також усунено багато кнопок з приладової панелі та центральної консолі.

Проєкційний дисплей, панорамний скляний дах і аудіосистема Harman Kardon є опціональними. Також є бездротове заряджання смартфона, двозонний автоматичний клімат-контроль і підсвічення інтер’єра. Об`єм багажного відділення становить 380 літрів, зі складеними спинками задніх сидінь він збільшується 1200 літрів.
Гама двигунів тепер складається з 118d, 120d, 120 і M135, хоча не всі ринки отримають усі чотири варіанти. 120d оснащений 2,0-літровим дизелем двигуном, а бензиновий 120 – 1,5-літровим трициліндровим двигуном. Обидва оснащено 48-вольтовою технологією м’якого гібрида. Потужність: 161 та 168 кінських сил відповідно.

Усі модифікації BMW 1-Series тепер стандартно оснащуються семидіапазонним “роботом” Steptronic із подвійним зчепленням. На жаль, це означає, що вперше за 20-річну історію виробництва моделі механічна коробка передач більше не доступна.
На європейські ринки новий BMW 1 Series вийде у жовтні. У Північній Америці він не продаватиметься.
BMW показала свій найдешевший електрокросовер

Представлено абсолютно новий кросовер BMW X2. Оголошено ціни

Українські військові переробили BMW 3-серії у РСЗВ Град (відео)

Запись Найменший BMW радикально змінився, але втратив “механіку” впервые появилась Україна За кермом.

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Раде озвучили позицию по вопросу снижения мобилизационного возраста до 50 лет

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.