VNews.com.ua

Нова “сімка” BMW: що в неї особливого

Июль 06
10:33 2022


Mitrich
Компанія BMW продовжує вдосконалювати лінійку флагманських моделей класу люкс. Новий BMW 7 серії отримав оновлену лінійку силових агрегатів, у тому числі новий 8-циліндровий двигун.
Через 45 років після дебюту BMW 7 серії на сцену виходить сьоме покоління моделі. При цьому модельний ряд розширять, включивши в нього дві моделі BMW M, оснащені електрифікованими системами приводу.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Капот став вищим на 50 міліметрів, а площа поверхні подвійних грат радіатора якої збільшилася на 40%. Всі версії нового BMW 7 серії, крім флагманських 750Li xDrive, 750Ld xDrive та M760Li xDrive, оснащені адаптивними світлодіодними фарами вже у стандартній комплектації. Опціонально доступними є лазерні фари BMW, завдяки яким видима область дороги перед автомобілем становить до 560 метрів.
Оптимальний акустичний комфорт в салоні досягається завдяки покращенню звукоізоляції в зонах задніх колісних арок, центральної стійки та заглушок на замки ременів безпеки у задній частині/ Крім того, до стандартної комплектації входять потовщені заднє та бічні скла. На новому шкіряному кермі змінене розташування кнопок мультифункції.
Модель отримала оновлену лінійку силових агрегатів, у тому числі новий 8-циліндровий двигун. Також доступні 6-циліндровий рядний двигун і плагін-гібрид. Передові системи допомоги водієві нового покоління тепер мають ще ширший функціонал, а інноваційний «Асистент руху заднім ходом» є черговим кроком на шляху до повністю автономного водіння.
Новий BMW 7 серії доступний у двох версіях кузова стандартній (5120 мм) та подовженій (5260 мм). Він буде виготовлятися на заводі BMW Group в Дінгольфінзі. Плагін-гібридні варіанти з’являться на багатьох ринках з початку 2023 року. Варіант моделі з дизельним двигуном і технологією м’якого гібрида 48В буде доданий до асортименту в Європі відразу після виходу на ринок.
305 км/год: представлено найшвидшу дизельну автівку у світі

BMW та VW можуть не хвилюватися: заводи в Україні запрацювали на повну потужність

Возле BMW и Tesla взорвали гранату: кто лучше выдержал атаку

Запись Нова “сімка” BMW: що в неї особливого впервые появилась Україна За кермом.

Share

Статьи по теме

Последние новости

В одной из стран ЕС собрали 2 млн евро на снаряды для ВСУ

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.