VNews.com.ua

Новий Chevrolet Aveo вийшов на ринок. Названо ціни

Июнь 07
18:07 2023

Chevrolet Aveo четвертого відправився у виробництво. Хетчбек вже надійшов у продаж, незабаром до нього приєднається седан.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляє офіційний сайт концерну General Motors. Новий Chevrolet Aveo став соліднішим й суттєво збільшився у розмірах: довжину хетчбека сягає 4170 мм, седана – 4490 мм.
Ширина (1695 мм), висота (1490 мм) та колісна база (2550 мм) в обох версій однакові. Об’єм багажного відділення седана становить 475 л, у хетчбека – 304 літри.
У салоні панель приладів розділена по центру екраном бортового комп’ютера. У базову комплектацію моделі увійшли 8-дюймовий дисплей мультимедійної системи, кондиціонер, 6 подушок безпеки, парктронік та камера заднього виду.
Двигун для новинки передбачено лише один: 1,5-літровий бензиновий “атмосферник” розвиває 98 кінських сил. На вибір запропоновано 6-ступенева механічна коробка передач або варіатор.
Хетчбек вже надійшов у продаж у Мексиці, де налагоджено випуск моделі, найближчим часом до нього приєднається седан. Ціни починаються з відмітки у 16 750 доларів для хетчбека та $16 000 для седана.
Дешевше очікувань: нові подробиці про великого брата Renault Duster

Менший за Таврію: в Китаї випустять свій Suzuki Jimny, але без ДВЗ

Найдешевший Ford у Європі: представлено новий Tourneo Courier

Share

Статьи по теме

Последние новости

ЕС признал высокое качество продукции украинского ВПК — эксперт

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.