VNews.com.ua

Новий Citroen SpaceTourer вже прямує в Україну: подробиці та актуальні ціни

Июль 11
07:48 2024

Великий вен Citroen SpaceTourer запропоновано українським покупцям у версіях зі збільшеним кузовом, потужним дизельним двигуном та можливістю замовлення преміальних опцій.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Новий Citroen SpaceTourer з кузовом L3 має найбільші габарити в лінійці моделі: довжина 5331 мм означає максимальний простір та комфорт посадки для пасажирів, а також максимальний об’єм багажника – від 1300 до 4900 літрів (за умови складених сидінь другого/третього рядів).

Водночас ширина кузова на рівні 1920 мм демонструє оптимальний компроміс між бажанням досягнути внутрішнього простору та зручності керування на тісних міських вулицях, а висота кузова 1935 мм означає можливість доступу на підземні паркінги.

Крім того, новинка стала більш технологічною та зручною – завдяки цифровій панелі приладів та надсучасній мультимедійній системі з 10-дюймовим дисплеєм з підтримкою бездротового з’єднання Android Auto та Apple Car Play, розширеному переліку ніш та тримачів для дрібних речей, а також покращеним матеріалам оздоблення салону.

Турбодизельний двигун BlueHDi об’ємом 2.0 літра забезпечує достатній запас динаміки навіть з урахуванням повного навантаження – адже під капотом приховано 177 к.с. потужності та 400 Нм крутного моменту. Варто відзначити, що двигун працює у парі з традиційною 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач, що гарантує максимальну легкість керування автомобілем та плавність руху і перемикання передач.
Двигун оснащено системою S&S (Stop & Start), що дає можливість заощадити пальне – нормативне споживання складає лише 6,8 – 7,9 л на 100 км (у змішаному циклі, залежно від версії автомобіля).

 
У комплектації Business пропонуються системи ABS та ESP, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, систему допомоги при рушанні на підйомі, фронтальні подушки безпеки, надувні шторки-подушки та бокові подушки безпеки попереду, підсилювач керма, двозонний клімат-контроль, додатковий кондиціонер для заднього ряду сидінь, додатковий підігрівач WEBASTO, підігрів сидіння водія та пасажира, підігрів керма, камеру заднього огляду та датчики паркування, оздоблення салону тканиною Curitiba Triton, другий та третій ряд сидінь та багато іншого.
Вартість нового Citroen SpaceTourer на українському ринку стартує з позначки 1 769 200 гривень.
Дешевше Sandero Stepway: стартували продажі нового паркетника Citroen

Представлено абсолютно новий Citroen C3 Aircross: відтепер він 7-місний кросовер

Представлено найдешевший кросовер Opel: подробиці на ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Геллі Беррі поділилася своїми думками про старіння в інтерв’ю Marie Claire

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.