VNews.com.ua

Новий Kia Sorento зберіг дизель: оприлюднено ціни

Август 18
15:55 2023

Офіційно представлено рестайлінговий кросовер Kia Sorento четвертого покоління. Розсекречені технічні характеристики.
Публічна прем’єра оновленого кросовера відбулася у Південній Кореї. Модель змінилася зовні та всередині відповідно до фірмової стилістики марки під назвою Opposites United.
Відмітимо новий дизайн передньої частини з вертикальними фарами у стилістиці американського кросовера Kia Telluride. Грати радіаторної решітки стали ширшими, перероблені обидва бампери.
Еволюція інтер’єру Sorento пішла тим самим шляхом, що й у більшості сучасних автомобілів: замість роздільних екранів перед водієм тепер встановлена єдина вигнута панель з двома дисплеями діагоналлю 12,3 дюйма кожен. У дорожчих версіях є також 10-дюймовий проєкційний дисплей. З інших нововведень – сенсорний блок керування кліматичною системою та функція ідентифікації водія по відбитку пальця.
Цікава деталь: якщо споріднений Hyundai Santa Fe нового покоління оснащується виключно бензиновими двигунами, то в моторній гамі Sorento присутній 194-сильний турбодизель об’ємом 2,2 літра. Є також гібридна установка у складі турбочетвірки 1.6 (180 к.с.) та електромотора (60 к.с.). Привід у всіх версій передній або повний.
У Південній Кореї продаж оновлених кросоверів Kia Sorento розпочнеться вже днями. Ціни на рестайлингову версію починаються від 26 тисяч доларів. Постачання на експортні ринки запустять пізніше цього року.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Більше не потрібен: автомобіль, який назавжди залишає Європу

З мінівена у позашляховики: Hyundai презентував недорогий кросвен

Стало відомо, яким буде новий Mitsubishi Pajero: усі подробиці

Share

Статьи по теме

Последние новости

Смерть комбата 123-й бригады ТРО: подробности и комментарии командования

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.