VNews.com.ua

Новий Nissan Qashqai розсекретили до прем’єри (відео)

Апрель 09
12:32 2024

Компанія Nissan опублікувала перший офіційний тизер майбутнього Qashqai, в якому розкрито деякі оновлення екстер’єру та інтер’єру.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Третє покоління Nissan Qashqai було представлено у 2021 році, наразі воно отримало оновлення. Передня частина кросовера отримала ширшу решітку радіатора, оточену новими світлодіодними фарами. Передній бампер також було переглянуто з більшими трикутними отворами, що створюють сильніший 3D-ефект.

Попри те, що відео досить темне, у салоні можна побачити передню панель та кермо. Поточний варіант має 12,3-дюймову цифрову панель приладів, 9-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та 10,8-дюймовий проєкційний дисплей. Можна з упевненістю припустити, що це обладнання вдосконалено з погляду комфорту та безпеки.

Значних змін у лінійці силових агрегатів не очікується, оскільки Nissan Qashqai вже пропонує широкий вибір агрегатів. Початковий 1,3-літровий м’який гібридний двигун з турбонаддувом видає 138 к.с. (103 кВт / 140 к.с.). Дорогі варіанти мають фірмову систему e-Power: бензинова турботрійка 1.5 (157 к.с.) не пов’язана з колесами, вона працює тільки як генератор, передні колеса обертає 190-сильний електромотор.
Поточний Nissan Qashqai
Компанія Nissan підтвердила, що повністю електричний Qashqai з’явиться після 2025 року, хоча ця версія базуватиметься на іншій архітектурі, призначеній для електромобілів.

Європейська прем’єра оновленого компактного кросовера Nissan Qashqai відбудеться 17 квітня. Тоді ж стануть відомі й ціни. Дореформена модель у Німеччині коштує від 29 440 євро. Як і раніше, не очікується, що паркетник буде доступна в США – після рішення Nissan припинити виробництво Rogue Sport.
Майже електрокар: тест-драйв незвичайного Nissan Qashqai E-Power

Презентовано новий Nissan Note із витратою 4,6 л/100 км: оприлюднено ціни

Новий Nissan Ariya виявився суттєво дешевшим за попередника: відомі ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Режисер Мстислав Чернов отримує погрози на свою адресу

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.