VNews.com.ua

Новий Peugeot 408: головне про яскраву новинку

Июнь 23
09:46 2022

Представлено нове покоління автомобіля Peugeot 408, який отримав сучасні технології та конструкцію і тепер більше нагадує крос-купе, хоча виробник називає цей кузов фастбеком.
Модель побудована на основі нової генерації платформи EMP2 (Efficient Modular Platform 2), яка дозволяє створювати автомобілі з різними типами силових установок. Для новинки запропоновані як традиційні ДВЗ-версії, так і електрифіковані модифікації.
Новини, тест-драйви, огляди: підписуйтесь на наш Telegram-канал
Автомобіль отримав сучасний дизайн, покращену аеродинаміку, незвичайні задні ліхтарі, безрамкові грати радіатора, 20-дюймові диски та передові технології. При довжині 4,69 м та колісній базі 2,79 метра автомобіль пропонує просторий салон і місткий багажник об’ємом 536 літрів, який збільшується до 1611 літрів при складених задніх сидіннях.
Фірмовий i-Cockpit нового покоління відрізняється компактним кермовим колесом і зручно розташованою цифровою приладовою панеллю. Також автомобіль отримав інформаційно-розважальну систему із 10-дюймовим сенсорним HD-дисплеєм (за допомогою Bluetooth можна одночасно під’єднати два телефони) та численні сучасні системи допомоги водієві.
Модель оснащена 6 камерами та 9 радарами. Є камера нічного бачення, система, що попереджає про тварин, пішоходів і велосипедистів на дорозі, моніторинг сліпих зон, режим попередження про об’єкти під час руху заднім ходом.
Базова версія оснащена бензиновим 130-сильним двигуном. Також є дві гібридні версії потужністю 180 та 225 к.с. У парі з силовою установкою працює восьмиступенева автоматична коробка передач EAT8. Також обіцяно повністю електричну версію автомобіля.
Новий Peugeot 408 дебютує на європейських ринках с початку 2023 року. Виробляти модель будуть на заводі в Мюлузі, Франція. Ціни оголосять ближче до старту продажу.
Євросоюз офіційно заборонив бензинові та дизельні машини: оголошено термін

Выглядит шикарно, но есть нюанс: тест флагманского кроссовера Peugeot

Електрокари атакують: названо найпопулярніші автомобілі в Європі

Share

Статьи по теме

Последние новости

Netflix перестанет отчитываться о количестве подписчиков — с апреля 2025 года

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.