VNews.com.ua

Новий Peugeot Expert вже прямує в Україну: комплектації та ціни

Август 06
08:09 2024

Стартують продажі нового Peugeot Expert, який запропоновано українцям з потужним турбодизелем. Дилери французького бренду вже готові приймати замовлення.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Комерційний фургон отримав оновлений дизайн, покращений салон та поліпшене оснащення. Зовні з’явилися оновлений логотип бренду та змінений передній бампер – він забезпечує додатковий захист від дрібних пошкоджень, які зазвичай виникають при інтенсивній експлуатації автомобіля у великому місті.

Всередині – нове кермо з широкими спицями та зносостійке оздоблення сидіньтканиною Curitiba Triton. Оообливо відзначимо появу сенсорного 10-дюймового дисплею мультимедійної системи, підтримку бездротового підключення Android Auto Apple CarPlay, а також повністю цифрову 10-дюймову панель приладів.

Крім того, новий Peugeot Expert запропоновано в оптимальній комплектації, де вже зібрано все необхідне обладнання для ефективної та комфортної роботи: системи ABS та ESP, фронтальні подушки безпеки водія та пасажира, кондиціонер, круїз-контроль, бортовий комп’ютер, датчик світла та датчик дощу, суцільнометалева перегородка між вантажним відсіком та салоном, камера заднього огляду та задні датчики паркування тощо.
Українським покупцям фургон запропоновано з потужним та надійним дизельним двигуном 2.0 BlueHDi 145 у поєднанні з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання передач – зі стандартним кузовом L2 або збільшеним кузовом L3.
 

Вартість автомобіля складає (в залежності від типу кузова):• Новий Peugeot Expert 2.0 BlueHDi 145 МКПП-6 L2 – від 1 289 400 гривень• Новий Peugeot Expert 2.0 BlueHDi 145 МКПП-6 L3 – від 1 334 200 гривень
Українські дилери французького бренду вже готові приймати замовлення.
Стартували продажі дешевого американського пікапа на базі Peugeot

Близький космос: відлітаємо на новому Peugeot 408

В Україні стартували продажі найдешевших моделей Skoda: подробиці та ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Apple представила новые iPhone 16 и iPhone 16 Plus с мощным процессором A18

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.