VNews.com.ua

Новий позашляховик Toyota — ще один Suzuki, але з крутою назвою та доступною ціною

Август 08
11:05 2024

Компанія Toyota офіційно представила міський кросовер Starlet Cross, який запропоновано з 1,5-літровим бензиновим двигуном та непоганим оснащенням.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє сайт CarScoops, новий міський паркетник фактично є близнюком індійських Toyota Urban Cruiser Taisor і Suzuki Fronx та призначений для ринку Південної Африки.

Специфічні для Toyota елементи обмежені переднім бампером, емблемами та світлодіодною графікою на розділених фарах і задніх ліхтарях на всю ширину кузова.

Маленький паркетник з крутою назвою (Starlet – англ. зірочка) має довжину 3995 мм та базується на архітектурі Suzuki Heartect. Єдиним варіантом силової установки в Південній Африці є атмосферний 1,5-літровий бензиновий двигун, що видає 103 к.с. і 138 Нм крутного моменту. Покупці можуть вибрати між п’ятиступеневою механічною або чотирьохступеневою автоматичною коробкою передач. Привід – виключно передній.
Для довідки, індійські Toyota Urban Cruiser Taisor і Suzuki Fronx пропонують вибір між м’яким гібридом з турбонаддувом 1,0 л і атмосферним 1,2-літровим бензиновим/СПГ.

У салоні встановлено 7- або 9-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, три USB-роз’єми та бездротовий зарядний пристрій. Початковий рівень комплектації є досить простим, лише з двома подушками безпеки, тоді як топовий має шість.

Ціни на Toyota Starlet Cross у Південній Африці коливаються від 299 900 рандів (16 226 доларів США) до 359 300 рандів (19 422 доларів США). Це робить його набагато дорожчим за індійського близнюка Toyota Urban Taisor, який продається від 7,74 лакх (9231 долар США) до 13,04 лакх ($15 553).
Toyota запозичила модель у Suzuki: представлено кросовер за 9300 доларів

Завдяки китайським технологіям: нова Toyota Corolla проїде 2100 км на одній заправці

Стартують продажі нового кросовера Mazda з технікою Toyota: оголошено ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Беларусь не может передать России РСЗО «Полонез» — СМИ

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.