VNews.com.ua

Новий рамний позашляховик Kia наближається до дебюту (відео)

Январь 29
13:01 2024

Торік компанія Kia підтвердила, що розробляє пікап з кузовом на рамі, щоб конкурувати з Ford Ranger і Toyota Hilux.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє сайт CarScoops, новинка, яка отримає назву Kia Tasman, вперше помічена фотошпигунами під час дорожніх тестів у Південній Кореї.
Пікап середнього розміру з подвійною кабіною виглядає досить брутально – прямий капот і вертикальні передню та задню панелі, колісні арки, бічні дзеркала та пасажирська кабіна прямокутні, що нагадує стилістику Jeep Gladiator.

У салоні, за чутками, буде подвійний панорамний вигнутий дисплей, що складається з 12,3-дюймової цифрової панелі приладів та дисплея інформаційно-розважальної системи тієї ж діагоналі.
В Kia вже підтвердили розробку як версії з двигуном внутрішнього згоряння, так і іншої, повністю електричного варіанта, який пропонуватиметься у Сполучених Штатах. Очікується, що варіант електромобіля буде побудований на платформі E-GMP, тоді як Tasman, як видно на цих шпигунських знімках, може використовувати рамний кузов з Mohave.
Так може виглядати новий Kia Tasman.
Найбільш вірогідним двигуном внутрішнього згоряння є 2,2-літровий чотирициліндровий турбодизель CRDi від Kia, хоча не можна виключати й більшого двигуна. Якщо чутки про потенційну доступність (і виробництво) вантажівки в Північній Америці виявляться правдою, це, безсумнівно, передбачатиме встановлення на нього бензинового двигуна замість дизельного, відповідно до регіональних уподобань.

Kia Tasman буде представлений вже цього року, а у продаж надійде на початку 2025-го. Буде цікаво подивитися, чи зможе Kia успішно вийти з ним на світовий ринок пікапів.
Оновлений Kia Sorento їде до Європи: кросоверу залишили дизель

Від 9500 доларів: розсекречено найдешевший кросовер Kia

Стартували продажі наступника Kia Rio: оголошено ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Intel заявила, что производители материнских плат разгоняют процессоры по умолчанию и попросила их так не делать

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.