VNews.com.ua

Новий Volkswagen Caddy відправився на конвеєр: оголошено ціни

Май 22
13:29 2024

На старті продажів оновлений пасажирський та комерційний фургончик Volkswagen запропоновано у версії Caddy Edition.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляється на офіційному сайті німецького автовиробника. На заводі у Познані (Польща) стартувало виробництво оновленого Volkswagen Caddy четвертого покоління 2025 модельного року.
Відмінними рисами екстер’єру є чорна вентиляційна решітка спереду та чорні кришки дзеркал. Дах також пофарбований у чорний колір і доповнений чорними рейлінгами та заднім спойлером. Опціонально доступний панорамний люк.

Всі варіанти моделі вже у базі отримали цифрову панель приладів, а пасажирські модифікації оснащені новим 10-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи. Пізніше з’явиться голосовий помічник із штучним інтелектом ChatGPT – він буде доступний як опція. У перелік обладнання увійшли круїз-контроль та удосконалений моніторинг уваги та сонливості водія. Комерційні фургони оснастили бічними подушками безпеки та шторками, мультикермом, багатофункціональною камерою, системою стеження за тиском у шинах, асистентом під час руху по смузі та функцією попередження про пішоходів та велосипедистів.

Оновлена лінійка двигунів складатиметься з бензинового двигуном TSI потужністю 115 к.с., а також двох турбодизелів TDI на 102 та 122 кінських сил. Трансмісії: шестиступенева “механіка” та семиступеневий “робот” DSG. У специфікації є також варіанти з системою повного приводу 4Motion.

Ціни у Німеччині вже відомі: стандартний фургон у версії Caddy Edition оцінено щонайменше у 28 680 євро, подовжений варіант коштуватиме від 30 695 євро. Ціни на пасажирський мінівен починаються з 30 920 євро та 33 395 євро відповідно.
Стартують продажі нового Volkswagen Tiguan з витратою 0.5л/100км: оголошено ціни

Новий Volkswagen Passat 2024 отримав іншу назву: подробиці та перші фото

Volkswagen звинуватили у знищенні корабля з тисячами автомобілів

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Украине предлагают ограничить полномочия ТЦК

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.