VNews.com.ua

Новий Volkswagen Golf значно подешевшав: скільки він зараз коштує

Сентябрь 26
10:43 2024

Бестселер компанії Volkswagen несподівано отримав нову базову комплектацію – з механічною коробкою передач та штампованими дисками.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
У світі, де панують автоматичні коробки та легкосплавні диски, Volkswagen пропонує повернутися до основ. Про це свідчить нова базова комплектація оновленого у цьому році Golf, яка з’явилася у європейському конфігураторі марки.

У той час як американські покупці звикли до гарячих хетчбеків GTI та R з автоматичними коробками передач, в Європі з’являється версія з більш доступною комплектацією, що пропонує механічну трансмісію і сталеві диски діаметром 15 дюймів з пластиковими ковпаками.

У салоні автомобіль також пропонує простоту – із тканинними сидіннями, замість спортивних крісел зі шкіри або алькантари. Хоча у початковій комплектації Volkswagen Golf виглядає невиразно, оснащений він досить багато. Є сім подушок безпеки, світлодіодні фари та ліхтарі, дзеркала з електрорегулюванням та підігрівом, багатошарове переднє скло, електромеханічний підсилювач керма, інформаційно-розважальний комплекс з сенсорним екраном та сімома динаміками, адаптивний круїз-контроль та комплекс систем активної безпеки.

1,5-літрова бензинова турбочетвірка такого Volkswagen Golf розвиває 116 кінських сил та 220 Нм крутного моменту, прискорюється до “сотні” за 9,9 секунди і витрачає в змішаному циклі 5,4 літра бензину на 100 кілометрів пробігу. Споряджена маса становить 1,3 тонни – це найлегша модифікація.
Новий початковий Volkswagen Golf у Німеччині коштує від 28 330 євро – понад 2 тисячі дешевше за комплектацію Life. Треба розуміти, що в інших країнах модель коштуватиме ще дешевше, бо ціни на батьківщині бестселера традиційно великі через високий ПДВ.
Volkswagen представив перший бюджетний кросовер нового сімейства: відома ціна

З Китаю до Європи: дебютує новий сімейний кросовер Volkswagen (подробиці та фото)

Дешевше за Tiguan: Volkswagen презентував недорогий компактний кросовер

Share

Статьи по теме

Последние новости

Возрождение «оружия глубокого удара»: США возвращают ракеты большой дальности в Европу — СМИ

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.