VNews.com.ua

Оце так несподіванка! Кросовер Geely перетворився на Renault Grand Koleos

Июнь 28
08:11 2024

Новий сімейний кросовер Renault виявився моделлю, майже повністю запозиченою в Geely, навіть двигун під капотом – китайський.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
На автосалоні в південнокорейському Пусані, що проходить зараз, відбулася офіційна презентація нового кросовера Renault Grand Koleos. Новинка підозріло схожа на існуючу модель Geely Monjaro і це не випадково – Grand Koleos став першим результатом співпраці французького та китайського концернів.

Сімейний Renault Grand Koleos запозичив кузов у ​​Geely Monjaro і відрізняється від нього лише оформленням передньої частини, іншими бамперами та шильдиками. Довжина французької моделі становить 4780 мм, колісна база дорівнює 2820 мм – досить великі розміри, щоб розмістити 7 людей.

При цьому інженери Renault не обмежилися лише перенесенням свого кросовера на платформу Geely, а запозичили практично все. Grand Koleos отримав у салоні навіть 2 екрани, які встановлюються в Monjaro. У перелік обладнання увійшли адаптивний круїз, функція утримання у смузі руху, помічник під час руху тощо. З’явилася також преміальна аудіосистема Bose.

У топовій модифікації кросовер оснащений фірмовою гібридною системою E-Tech потужністю 245 кінських сил. Але залишився й китайський 2,0-літровий турбомотор на 211 “конячок”. З силовим агрегатом працює “робот” (у передньопривідній версії), або 8-ступеневий “автомат” (у повнопривідній).
Новий Renault Grand Koleos під слоганом “Народжений у Франції, зроблений у Кореї” поки доступний лише на місцевому ринку. Вартість ще не оголошена, але можна оформити попереднє замовлення.
У продаж надійшов кросовер Renault Captur 2024: коштує менше, ніж VW T-Cross

Стартують продажі нового економічного кросовера Renault: подробиці та ціни

Дешевше не буває: стартували продажі нового кросовера від Renault

Share

Статьи по теме

Последние новости

Аlyona Аlyona запропонувала Ірині Фаріон помірятися цицьками — відео

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.